Cengiz Göllü Voleybol Tesisleri'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Spor

Cengiz Göllü Voleybol Tesisleri'nin Temeli Atıldı

Cengiz Göllü Voleybol Tesisleri\'nin Temeli Atıldı

Voleybol Federasyonu ve Nilüfer Belediyesi'nin işbirliğiyle Nilüfer İlçesi'nin İhsaniye Mahallesi'nde yaptırılacak Cengiz Göllü Voleybol Kompleksi Tesisleri'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

30.09.2011 15:10

Voleybol Federasyonu ve Nilüfer Belediyesi'nin işbirliğiyle Nilüfer İlçesi'nin İhsaniye Mahallesi'nde yaptırılacak Cengiz Göllü Voleybol Kompleksi Tesisleri'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Törene, Vali yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, milletvekili Turhan Tayan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, eski milletvekili Kemal Demirel, çok sayıda spor kulüp başkanlarıyla temsilcileri katıldı.

OTELİ DE VAR

Hayatının 55 yılını voleybole adamış oyuncu, antrenör, bayan milli takımlar genel koordinatörü Cengiz Göllü'nün adını taşıyacak tesiste 5000 seyirci kapasiteli voleybol salonu, basın fuayesi, 75 kişilik basın toplantı odası, 8 sporcu soyunma odası, hakem ve personel soyunma odaları, idari ofis ve üniteler, olimpik kondisyon merkezi, 3 uluslararası delege odası (CEV-FIVB), 2 adet 200 kişilik kafeterya, açık ve kapalı otoparklar ve dört yıldızlı otel de bulunacak.

KARABIYIK: "ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Açılışta konuşan Voleybol Federasonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, voleybolun daha yaygınlaşması ve daha fazla gencin spor yapmasını hedeflediklerini belirtti, "İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Bursa'ya da yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu tesisin yapımında bizleri yalnız bırakmayan Nilüfer Belediyesi'ne, Büyükşehir Belediyesi'ne ve diğer kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

CENGİZ GÖLLÜ: "BENİM İÇİN EN BÜYÜK ÖDÜL"

Tesise adı verilen Cengiz Göllü, kendisi için tesislere adının verilmesi en büyük ödül olduğunu belirterek, "Kendimi voleybole adadım. Emekli oldum. Son olarak görev yaptığım milli takımda Olimpiyat Komitesi tarafından en büyük ödüle ödüllendirildim. Bu tesise adımın verilmesi tüm ödüllerin yanında benim için en büyük ödül oldu. Tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Bu tesislerde daha bir çok gencin sporda başarısı için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından inşaatın temelinin harcına, günün anısına hazırlanan yadigar metni atıldı.

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cengiz Göllü Voleybol Tesisleri'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement