Cenk Tosun: Bence Alex ama büyüklerim Hagi'nin daha iyi olduğunu söylüyor - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun: Bence Alex ama büyüklerim Hagi'nin daha iyi olduğunu söylüyor

Cenk Tosun: Bence Alex ama büyüklerim Hagi\'nin daha iyi olduğunu söylüyor

İngiltere Premier Lig'de Everton formasını terleten milli futbolcu Cenk Tosun, Instagram'dan takipçilerinin sorularını yanıtladı. "Hagi mi Alex mi?" sorusunu da yanıtlayan Cenk Tosun, "Bence Alex ama büyüklerim Hagi diyor" ifadelerini kullandı.

10.04.2020 09:59  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın dört bir yanında vatandaşlar için ' 'Evde Kal'' çağrıları yapılırken, tanınmış isimler ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla evdeki vaktin iyi geçmesi adına katkıda bulunmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz gün kişisel Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan milli oyuncu Cenk Tosun, sakatlığı hakkında da bilgi verdi.

"AYAĞIM İYİ AMA 6-7 AY SÜRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Sakatlık durumunun iyiye gittiğini belirten Tosun, "Ayağım gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Dün ameliyattan sonra 1 ay oldu. Allah'a şükür iyi gidiyor. 6-7 ay sürecek gibi görünüyor. Hala değneklerleyim ama biraz basabiliyorum artık. 4 hafta hiç bastırtmadılar. Şu anda yüzde 50 basabiliyorum ayağımı" ifadelerini kullandı.

"BENCE ALEX AMA BÜYÜKLERİM HAGİ DİYOR"

Bir takipçisinin ''Hagi mi, Alex mi?'' sorusunu da yanıtlayan Cenk Tosun, '"Hagi mi, Alex mi? İkisi de çok iyiydi, ben arada kalıyorum. Alex'e karşı oynadığım için mi, gollerini daha çok izlediğim için mi, bana Alex gibi geliyor ama benden yaşça büyük olanlar Hagi diyor. Sosa mı Talisca mı deyince Sosa, Messi mi Ronaldo mu deyince, bence Ronaldo" şeklinde konuştu.

"BENFİCA'YA ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM"

Attığı goller arasında unutamadığı golü sorulan Cenk Tosun, "En sevdiğim ve unutamadığım gol, Benfica maçındaki gol diyebilirim. Hem anlamı yüksekti, hem de güzellik açısından güzel bir goldü" dedi.

Son Dakika Spor Cenk Tosun: Bence Alex ama büyüklerim Hagi'nin daha iyi olduğunu söylüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Baba: Futboldan anlayamadığın yaptigin yorumdan belli cenk hagi oynadığı takımlara bak başarısına bak birde alexsin tamam alex kötü değil ama bir hagi olmaz 25 13 Yanıtla
  • Brhm: Alex gol ve asist olarak hagi yi 2 ye katlamış karakter olarak ta 5 e katlar. Neyi kıyaslıyorsunuz? 8 17 Yanıtla
    beyinsiz brhm: sen git beyni bi göster 12 5 Koronasın : Bence sen git test yaptır yeni bir belirti bilinçsizlik yapıyormuş bu da senden çıktı HAGİ nin sağ ayağı için kitap yazılır ama sonunda o bir solaktır deniyor Hagi dönemin maradonasıydı ben bir bjk li plarak diyorum hagi türkiye ye gelmiş en büyük efsanelerden biri 3 1 Asi: Hagi mu millete futbolu sevdirdi ve ogretdi kim ne derse desin Edirne'de Kars'a ve Hagi 32 yaşında GS geldi adam zaten yildizdi tek yaptığı futbol öğretmek oldu Türk insanına 0 0 Özcan solak: Başarılarını kıyaslıyoruz... Alex lig kupası görmüş... Hagi hem lig hem uefa kupası görmüş bi futbolcu... Bin tane gol at bin tane asist yap bu başarı değildir...başarı için noktayı koyman gerekir... Ama karakter olarak alex hagiden daha karakterliydi. 0 0
  • Heen: Bence futbol yasaklansa hepsinden dahi iyi olur. 11 7 Yanıtla
  • Aslan: çok önemliydi ya 10 3 Yanıtla
  • Aslan: 5 milyon işsiz var bunları haber yapın 8 1 Yanıtla
  • Doktor : Yorumlara gel aynı Erman Toroğlu gibisiniz ya la İstatistikler bile Alexin ne kadar büyük futbolcu olduğunu gösterirken Fener düşmanları tabiki Hagi diyecek 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement