Cenk Tosun: Kim Gelirse Gelsin Bizim İçin Fark Etmiyor - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun: Kim Gelirse Gelsin Bizim İçin Fark Etmiyor

UEFA Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 kaldığı ve grubu lider tamamlamayı garantilediği karşılaşmada Talisca'nın attığı golün asistini yapan Cenk Tosun, maç sonrası iddialı konuştu.

21.11.2017 23:07  Güncelleme: 23:57

UEFA Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 kaldığı ve grubu lider tamamlamayı garantilediği karşılaşmada Talisca'nın attığı golün asistini yapan Cenk Tosun, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"KENDİM GOL ATMIŞ GİBİ SEVİNDİM"

Talisca'ya yaptığı asist ile beraberlik golünün yaratıcısı olan Cenk Tosun, "Ben de topu aldıktan sonra rakibimin üzerinden aşırtıp şık bir şekilde sıyrıldım. Ceza sahasına girdiğimde kaleye vuruş da yapabilirdim ama gol yüzdesi düşük olurdu. O nedenle Talisca'ya pas vermeyi tercih etti. Kendim gol atmış kadar sevindim" diye konuştu.

"YAZILAN TAKIMLAR BENİ GURURLANDIRIYOR"

Hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında da konuşan Cenk Tosun, "Yazılan takımlar beni gururlandırıyor. Ancak şu anda sadece Beşiktaş'ın başarısı için mücadele ediyorum. Bunun için çok çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Son 16 Turu'nda tüm takımların güçlü olduğunu belirten yıldız golcü, "Bu sezon Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Burası Avrupa'nın en iyi takımlarının oynadığı yer. Son 16 takım arasındayız. Kim gelirse gelsin bizim için fark etmiyor. Maç maç bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun: Kim Gelirse Gelsin Bizim İçin Fark Etmiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cenk Tosun: Kim Gelirse Gelsin Bizim İçin Fark Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sıtkı virane: Büyük konuşma Cenk tevazu sahibi ol,alıverirler paçanı içeri 0 4 Yanıtla
  • h.t: yakındır bi 8 geliyor daha iyi takımlar gelmedi 1 0 Yanıtla

Advertisement