Çiçekdağı'nda Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Çiçekdağı'nda Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Çiçekdağı\'nda Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde yaz spor okullarına jimnastik, voleybol, tenis, badminton, masa tenisi, yüzme ve kick boks kurslarına çocuk ve gençlerden yoğun talep geldi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sinan İlhan, sporun önemini vurgulayarak, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemini anlattı ve talebin artmasının doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirtti. Ayrıca, spor yapmanın çocukların ve gençlerin sosyal ilişkilerini geliştirdiğini ve öz güvenlerini artırdığını da sözlerine ekledi.

21.07.2023 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde yaz spor okullarına ilgi beklenenin üzerinde oldu.

Yaz Spor Okullarında; jimnastik, voleybol, tenis, badminton, masa tenisi, yüzme, kick boks kurslarına çocuk ve gençlerden yoğun talep geldi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sinan İlhan, sağlıklı yaşam için sporun önemini anlattıklarını ve talebin çoğunluğunun da kendilerinin doğru yolda olduklarını gösterdiğini söyledi.

İlhan açıklamasında; "Çocukların ve gençlerin daha sağlıklı yaşamaları sporla sosyal ilişkilerin geliştirilmesi ve şuurlu spor yapma alışkanlığı kazandırmak, çocuklarda öz güven duygusunu geliştirmeye de yardımcı olur" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiçekdağı'nda Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement