Çin Kulübünden Ersan Gülüm'e 9 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika
Spor

Çin Kulübünden Ersan Gülüm'e 9 Milyon Euro'luk Teklif

Shanghai Shenhua'nın üç yıl için 9 milyon Euro'luk müthiş teklifi tecrübeli futbolcunun aklını çeldi. Ersan, Çin'e giderse Beşiktaş çift stoper alacak.

20.01.2016 09:54  Güncelleme: 10:01

Daha önce Çin'den gelen teklifleri kabul etmeyen Ersan Gülüm, Shanghai Shenhua'nın önerdiği yüksek rakam nedeniyle bu kez kararsızlık yaşıyor. Shenhua'nın 3 yıl için 9 milyon Euro'luk teklifi sonrası kafası karışan tecrübeli savunmacı, düşünmek için zaman istedi.

ERSAN GİDERSE STOPER ALINACAK

Beşiktaş, stoper transferinde de Ersan'ın kararına göre hareket edecek. Gitmesi halinde 5 milyon Euro bonservis bedeli alacak olan siyah-beyazlılar, bir yerine iki stoper transferi yapacak.

PAZARLIK MASASINA OTURDULAR

Shenhua Başkanı Bruce Zhou, geçtiğimiz hafta sonu Ersan Gülüm için İstanbul'a gelmiş ve Beşiktaşlı yöneticilerle pazarlık masasına oturmuştu. Zhou, Ersan'ı çok istediklerini, ayrıca Beşiktaş'la kardeş kulüp olabilmek için görüşmelerde bulunduklarını açıklamıştı.

DEFANSA YENİ İSİM

Siyah beyazlılar, İspanya'nın Getafe takımında oynayan defans oyuncusu Alexis Delgado için görüşmelere başladı. 30 yaşındaki defans oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen siyah beyazlılar, İspanyol ekibine teklifini sundu. Delgado ve Getafe kulübü, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaşırken transferin kısa süre içinde tamamlanması sürpriz olmayacak.

Çin Kulübünden Ersan Gülüm\'e 9 Milyon Euro\'luk Teklif

Son Dakika Spor Çin Kulübünden Ersan Gülüm'e 9 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Alper Mete: Güle güle yolun açık gidebilirsin çirkef Ada'm 1 12 Yanıtla
  • ...: O GERİZEKALI O KADAR PARA EDERMİ BU ÇİNLİLER HARBİ MALLL 0 5 Yanıtla
  • ha ha ha: Hemen gitsin ardından davul tutalım çalıp oynayalım 0 3 Yanıtla
  • Atakan: Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi Büyük İkramiyesi 5.000.000 € Güle Güle Ersan Adem Gülüm Yolun Açık Olsun Beşiktaşımız Bu Transfere Onay Vermeli... 2 1 Yanıtla
  • PoyrazFerdi: Başgan sat doglas la bi stoper daha al boyle fırsat kacmaz 1 1 Yanıtla
  • Deli kartal: Satın şu adamı, daha kimse bu kadar para vermez. yanına pektemek te hediye olsun. böyle mal alıcı daha da bulamazsınız 1 1 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞK: Ersanin gonderilmesini isteyenler yaptigimiz puan kayiplarina baksin adamin yoklugunda kac puan kaybettik.Ersan Çin e gidersen futbol hayatin biter.Ilhan Mansiz gibi.Avrupa sampiyonasini unutursun. 1 0 Yanıtla
  • emin koca: şimdi fenevli ve cinconlular gelcek 0 0 Yanıtla

Advertisement