City, Arsenal'den İntikamını Alabilecek Mi? - Son Dakika
Spor

City, Arsenal'den İntikamını Alabilecek Mi?

City, Arsenal\'den İntikamını Alabilecek Mi?

Sezon başında Community Shield maçında karşı karşıya gelen taraflardan Arsenal sahadan zaferle ayrılan ekip olmuştu.

13.09.2014 00:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Ligi 4. hafta açılış mücadelesinde Arsenal ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Londra ekibinde yeni transfer Danny Welbeck, Cumartesi günü oynanacak müsabakada ilk defa forma giymeye hazırlanıyor.

Transfer son gününde Manchester United'dan 20 milyon avro bonservis bedeliyle Arsenal'in yolunu tutan 23 yaşındaki golcü, Fransız santrfor Olivier Giroud'un ameliyat olması nedeniyle ilk 11 şansı yakaladı.

Galler'in Andorra'yı 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçın son anlarında bileğinden bir sakatlık yaşayan Aaron Ramsey'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Öte yandan tedavileri tamamlanan Kieran Gibbs, Mikel Arteta ve Mesut Özil'in yanı sıra Perşembe günü 21 Yaş Altı takımı ile 90 dakika forma giyen Abou Diaby'nin kadroda hazır olacağı ifade edildi.

Sezon başında Community Shield maçında karşı karşıya gelen taraflardan Arsenal, rakibini Santi Cazorla, Ramsey ve Giroud'nun golleriyle 3-0 mağlup etmiş ve sezona kupayla başlamıştı.PELLEGRINI JOVETIC'İ ARAYACAK...

City cephesinde ise Stevan Jovetic'in milli takım kampında sakatlanmasının yankıları sürüyor. Manchester ekibinin Premier Lig'de oynadığı 3 maçta da forma giyen Karadağlı yıldız, özellikle Liverpool maçında attığı 2 golle dikkat çekmişti.

Milli aradan önce oynanan Stoke City maçında sakatlanan Fernando'nun ise henüz maç kondisyonuna ulaşmadığı ve teknik direktör Manuel Pellegrini'nin tecrübeli futbolcuya bu maçta görev vermeyeceği kaydedildi.

Almanya ile oynanan dostluk maçında sakatlanan Arjantinli savunmacı Pablo Zabaleta'nın durumunun iyi olduğu ve Cumartesi günü sahada olabileceği söyleniyor.

Tecrübeli sağ bek, City'nin resmi sitesine verdiği demeçte, "Sezonun ilk maçında rakibimize yenildik. Ancak o maçta henüz tam hazır değildik. Aradan bir ay geçti ve şimdi çok daha iyi durumdayız. Her maç daha da iyiye gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önemli isimlerle kadrolarını güçlendirdiler. Emirates her zaman zor bir deplasman olmuştur. Ancak biz de Stoke mağlubiyetini unutturmak zorundayız." ifadelerini kullandı.Arsenal'in muhtemel ilk 11'i: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Sanchez, Mesut, Cazorla, WelbeckManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Sagna, Kompany, Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Toure, Nasri, Silva, Agüero, Dzeko

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor City, Arsenal'den İntikamını Alabilecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kinGriezmann: Hadi be city goley de tahminimi sizden yana kullandım 0 0 Yanıtla

Advertisement