Collina'ya 'Rus Hakem' Tepkisi - Son Dakika
Spor

Collina'ya 'Rus Hakem' Tepkisi

Collina\'ya \'Rus Hakem\' Tepkisi

Lazio ile Galatasaray arasından oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi UEFA Hakem Komitesi başkanı Pierluigi Collina ağır bir dille eleştirildi.

26.02.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Lazio ile Galatasaray arasından oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi UEFA Hakem Komitesi başkanı Pierluigi Collina ağır bir dille eleştirildi. Karşılaşmaya Rus hakem Vladislav Bezborodov'u atayan Collina, Türkiye-Rusya arasındanki siyasi gerilime rağmen böyle bir karar vermesinden dolayı tepki topladı.

"53 ülkeden Rusya'yı mı seçti?"

İtalyan basını efsane hakeme, "Collina galiba iyi değil. Bu dönemde Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkiler şeytanla-kutsal su arasındakinden farksız. Ama Lazio-Galatasaray maçına Rus bir hakem atandı. İki ülke savaşın eşiğindeyken UEFA'da 53 farklı ülkeden hakem varken Rusya Federasyonundan birinin bu maça atanması skandal" şeklinde öfke kustu.

Eski İtalyan hakem,  dünyadan bir haber olmasından dolayı suçlanırken, bir çocuğun bile bu maça Rus hakem atamak gibi bir yanlış yapmayacağı belirtildi.

Denizli'ye de hak verdiler

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin, "Rus hakem sizin için sıkıntı olur mu?"sorusuna karşı "Bunu hakeme sormak lazım. Hocada sıkıntı olur mu bilmem ama bizde bir şey olmaz" açıklamalarına da yer veren İtalyanlar, tecrübeli adama hak vererek Denizli'yi bu tavrından dolayı destekledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Collina'ya 'Rus Hakem' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement