Coşan ve Koşan Takım Olacağız - Son Dakika
Spor

Coşan ve Koşan Takım Olacağız

Coşan ve Koşan Takım Olacağız

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, devam eden transfer çalışmaları, takımın durumu ve bordo- mavili taraftarların artan beklentileriyle ilgili olarak Sabah Gazetesi'ne konuştu.

08.08.2016 03:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, devam eden transfer çalışmaları, takımın durumu ve bordo- mavili taraftarların artan beklentileriyle ilgili olarak Sabah Gazetesi'ne konuştu. Karadeniz ekibinin bundan sonraki süreçte oyuncu satarak da para kazanacağını belirten başkan Usta, "Hem oyuncu satacağız hem de yeni oyuncular bulacağız. Bu transfer döneminde gerçekten herkes çok iyi çalıştı. Ben ağırlıklı olarak neşterin vurulması gereken önemli operasyonlara gittim. Nevzat Aydın, hocamız ve scout ekibimiz süreçte hep aktif oldu ve büyük emek verdiler" şeklinde konuştu.

İKİSİ GİDİYOR, SIRA CARDOZO'DA

Transfer çalışmalarını büyük bir mali disiplin içerisinde yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Usta, "Tüm transferlerimizi yaparken UEFA'nın Mali Fair-Play kriterlerini aşmamaya çalıştık. Oynayacak kadronun kazancının 21-22 milyon seviyelerinde olması lazım. Eğer göndermek istediğimiz oyuncuları elden çıktartabilirsek buna uyarız. Ama bazı futbolcularımız bizi zorluyor, şimdi onlarla uğraşıyoruz. Onları gönderebilirsek kriterleri yerine getireceğimizi düşünüyoruz. Cavanda ve Douglas birkaç gün içinde başka bir takıma gidecek büyük ihtimalle, Cardozo ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

TAKIM RUHUNU OLUŞTURMALIYIZ

Transferlerin ardından bazı taraftarlarda beklentinin artmasını değerlendiren başkan Usta şöyle konuştu: "Biz açık açık şunu demeliyiz, kimse çok ciddi beklenti içerisine girmesin. Bu takım daha yeni ve genç bir takım. Bizim bu yıl kaliteli top oynayan, gittikçe yerleşen, takım ruhu oluşturan, coşan ve koşan bir takım oluşturmamız gerekiyor. Öyle bir anda şampiyonluğa gitmek, zirveye oynamak diye bir şey yok. Bunu Ersun Yanal hoca da söyleyecek, oyuncular da söyleyecek. Oyuncular kör gözle birbirini anlayabilir duruma gelirse bundan sonrası kolay olur."

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Coşan ve Koşan Takım Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement