Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesini Instagram hesabından paylaştı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesini Instagram hesabından paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'e üzerinde kendi imzasının da bulunduğu bir saat hediye etti. Kalp, Türk bayrağı ve dua emojisi kullanan Özil hediye saati sosyal medya hesabından yayınladı.

22.08.2022 14:20  Güncelleme: 17:04

Fenerbahçe'nin geçen sene transfer ettiği ancak bekleneni verememesi sebebiyle Medipol Başakşehir'e sattığı Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarafından hediye edilen kol saatini kamuoyu ile paylaştı.

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesini Instagram hesabından paylaştı

FENERBAHÇE İLE BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran yıldız futbolcu, sarı-lacivertli formayla 26'sına ilk 11'de başladığı 37 maçta 9 gol kaydetmişti. Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereria ile de sorunlar yaşayan Mesut, sarı-lacivertlilerle olan mevcut sözleşmesini fesh etmişti. Daha sonra Başakşehir ile sözleşme imzalayan yıldız 10 numara, burada da istediği gibi başlayamadı.

BAŞAKŞEHİR'DE İLK MAÇI REZERV LİG'TE

Mesut Özil, Başakşehir formasıyla ilk maçını Rezerv Lig'te oynanan Kasımpaşa mücadelesinde giydi. Maçı 7-1 kaybeden turuncu-lacivertlilerde Mesut Özil maça 46. dakikada dahil olup, skor katkısında bulunamadı.

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın hediyesini Instagram hesabından paylaştı

Son Dakika Spor Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediyesini Instagram hesabından paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement