Galatasaray'da görev yapan iki isim Burak Yılmaz'ın yeni yardımcısı oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da görev yapan iki isim Burak Yılmaz'ın yeni yardımcısı oldu

Galatasaray\'da görev yapan iki isim Burak Yılmaz\'ın yeni yardımcısı oldu

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın yardımcılık görevine antrenör Hari Vukas ve atletik performans antrenörü Toni Modric geldi. Hari Vukas ve Toni Modric, Igor Tudor'un 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Galatasaray'ın başında bulunduğu dönemde de yardımcı antrenörler olarak görev yapmışlardı.

12.10.2023 18:30  Güncelleme: 18:55

Süper Lig devi Beşiktaş, futbol takımının teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın yardımcılığına antrenör Hari Vukas'ı ve atletik performans antrenörü olarak ise Toni Modric'i getirdi.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Hari Vukas ile Toni Modric, Futbol A Takımımızın Teknik Ekibine Katıldılar. Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirilmişlerdir. Vukas'a ve Modric'e görevlerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

IGOR TUDOR'UN YARDIMCILIĞINI YAPMIŞLARDI

Hari Vukas ve Toni Modric, teknik direktör Igor Tudor'un 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında olmak üzere Galatasaray'ın başında bulunduğu dönemde de yardımcı antrenörler olarak görev yapmışlardı.

Daha önce Galatasaray'da görev yapmışlardı! Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın yardımcılarını açıkladı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray'da görev yapan iki isim Burak Yılmaz'ın yeni yardımcısı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement