Darıcalı Kareteci Şamdan, Avrupa Şampiyonası'nda - Son Dakika
Spor

Darıcalı Kareteci Şamdan, Avrupa Şampiyonası'nda

Darıcalı Kareteci Şamdan, Avrupa Şampiyonası\'nda

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Milli Karateci Eray Şamdan, 6.Avrupa Şampiyonluğu için Rusya’ya gitti.

29.01.2018 13:49

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Milli Karateci Eray Şamdan, 6.Avrupa Şampiyonluğu için Rusya'ya gitti.

Avrupa, Ümitler, gençler ve 21 yaş altı Karate Şampiyonası 1-4 Şubat tarihleri arasında Rusya'nın Soçi şehrinde yapılacak. Şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nün Milli Sporcusu Eray Şamdan, unvanını korumak ve alt yaş kategorilerinde elde ettiği kırılması imkansız rekorunu geliştirmek için mücadele edecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli sporcu yoğun bir hazırlık dönemini geride bırakırken, kariyerinde son kez mücadele edeceği 21 yaş altında altın madalya için yarışacak.

2012 yılında ilk kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonası'nda Ümit Erkeklerde üçüncü olan Şamdan, bu tarihten sonra muhteşem bir başarıya imza atarak üst üste 5 yıl Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonaları tarihinin en büyük başarısına imza atan Şamdan, kariyerinde son kez 21 yaş altında mücadele edecek. Şamdan buradan alacağı bir Altın madalya ile tarihe geçmeye hazırlanıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Darıcalı Kareteci Şamdan, Avrupa Şampiyonası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement