Daum'dan Veda - Son Dakika
Spor

Daum'dan Veda

Daum\'dan Veda

Daum, Sarı -Lacivertli Ekibin Her Zaman Hayatının Bir Parçası Olduğunu ve Bundan Sonra da Öyle Kalacağını İfade Etti.

26.06.2010 00:07

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı teknik direktör Christoph Daum, sarı-lacivertli ekibin her zaman hayatının bir parçası olduğunu ve bundan sonra da öyle kalacağını ifade etti.

Daum, kulüple sözleşmesini karşılıklı feshettikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasının önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Medya Sorumlusu Orkun Yazgan'ın açıklamalarını tercüme ettiği Daum, ''Kontratımızı feshetmek için Fenerbahçe ile karşılıklı olarak anlaştık. Fenerbahçe her zaman hayatımın bir parçasıydı ve bundan sonra da öyle kalacak. Bu yüzden şu anda doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin dünyadaki en büyük futbol kulüplerinden birisi olduğunu ifade eden Alman teknik adam, ''Bundan sonra medyada Fenerbahçe ile ilgili iyi haberler çıkmasını, iyi konuşulmasını, gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi elemesi ve Şampiyonlar Ligi için konuşulmasını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Başkan Aziz Yıldırım'a ve taraftarlara önümüzdeki yıl için başarı dileyen Christoph Daum, ''Her türlü başarıya layık olduklarını söylemek istiyorum. Şu anda konuşmak çok kolay değil benim için'' dedi.

Daum, ''Bu Fenerbahçe'den ikinci ayrılışı. Üçüncü kez çağrılsa gelir mi?'' şeklindeki soruya da ''Fenerbahçe için çalışmak benim için her zaman onurdur. Herkes için öyledir'' yanıtını verdi.

Kırgın oldukları olup olmadığı sorulan Daum, ''Bazen duygusal şeyler yaşanabiliyor futbolda da hayatta da... Ama biz karşılıklı olarak anlaşmaya vardık. Gerekli konuşmalar yapıldı. Bundan sonra karşılıklı olarak hep bağlantı içinde olmak istiyorum'' dedi.

Yarından sonraki planları sorulan Daum, daha önceki planında yarın Almanya'da kızının mezuniyet törenine katılmak ve sonra da Güney Afrika'ya gitmek olduğunu anlatarak, ''Ama şu an için hiçbir şey organize etmedim'' dedi.

Alman teknik adam bir soru üzerine de son olarak yardımcıları Ayhan Tumani ile Holger Gerkhe'nin kulüple görüşmelerinin devam ettiğini bildirerek, ''Umarım benim gibi olumlu bir şekilde doğru anlaşmayı yaparlar ve el sıkışarak ayrılırlar'' dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Daum'dan Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement