DB Belediyespor Kolları Sıvadı - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Kolları Sıvadı

DB Belediyespor Kolları Sıvadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör için en büyük aday İsmet Taşdemir ile görüşmeler devam ediyor.

07.01.2015 22:11

2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollar ayrılmasından sonra Yeni Teknik Direktör için en büyük aday İsmet Taşdemir ile görüşmeler devam ederken takımdan gidecek sporcularda belirlenmeye başladı.

Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da gündemde İsmet Taşdemir bulunurken görüşmelerin aralıksız devam ettiği öğrenildi. Mardinspor da kaleci Levent Taşkın ve Şehmuz Özer ile birlikte forma giyen genç teknik direktör İsmet Taşdemir'in durumu 2 gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Gidecekler Belirleniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Yönetimi bir yandan teknik direktör arayışını sürdürürken diğer taraftan da gidecek sporcular ile görüşmelere başlanıldı. Edinilen bilgilere göre geçen yıl devre arasında takıma dahil olan Mesut Özkalkan ile sezon başında büyük umutlarla Yeni Malatya spordan transfer edilen Ercan Ünal'dan kendilerine takım bulmaları istenildi. Yönetim kurulunun ayrıca takımda fazla forma şansı bulmayan genç futbolcularda Agit Balmış ile Önder Karaboğa'nın ise Belediye Vanspor'a gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement