Denizli Basket evinde Galatasaray'a 87-74 yenilerek 6 maçta 5. mağlubiyetini aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Denizli Basket evinde Galatasaray'a 87-74 yenilerek 6 maçta 5. mağlubiyetini aldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Denizli Basket evinde Galatasaray\'a 87-74 yenilerek 6 maçta 5. mağlubiyetini aldı

Yukatel Denizli Basket, evinde Galatasaray MCT Technic'e 87-74 yenilerek üst üste 4'üncü, 6 maçta 5'inci mağlubiyetini aldı. FIBA Europe Cup'ta ilk kez mücadele eden Denizli temsilcisi, art arda 3 uzak Avrupa deplasmanı döneminde ligde kazanamayıp düşme potasında kaldı.

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Yukatel Denizli Basket üst üste 4'üncü, 6 maçta 5'inci mağlubiyetini evinde Galatasaray MCT Technic'e 87-74 yenilerek alıp alt sıralardan kurtulamadı. Bu sezon tarihinde ilk kez FIBA Europe Cup'ta mücadele eden Denizli temsilcisi art arda 3 uzak Avrupa deplasmanına çıktığı periyotta ligde hiç kazanamadı. Hafta içinde art arda Portekiz, İsviçre ve Azerbaycan'da deplasman maçlarına çıktığı dönemde ligde kötü bir performans sergileyip düşme potasında kalan Denizli Basket ekim ayındaki zorlu periyotta ağır yara aldı. Antrenör Zafer Aktaş, "Söyleyecek çok bir şey yok. Bazı dönemler iyi mücadele ettik ama 18 hücum ribaundu verip sadece 3 üçlük isabetiyle oynayınca Galatasaray gibi bir takıma galip gelme şansınız yok" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.