Denizlispor, Sarıyer maçı için hazır - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Sarıyer maçı için hazır

Denizlispor, Sarıyer maçı için hazır

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak olan Denizlispor, maç hazırlıklarını tamamladı. Takım, İstanbul'a hareket ederek son antrenmanını yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Sakatlığı bulunan Berkant Gündem ve kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen kadroda yer almayacakken, U18 Milli Takımı'nda yer alan Mustafa Kaçan ise takıma katılarak maç kadrosuna dahil edildi.

17.11.2023 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak olan Denizlispor'da maç hazırlıkları tamamlandı.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar tamamlandı. Bu sabah tesislerde toplanan horozlar, saat: 11.00'de karayolu ile İstanbul'a hareket etti. Yeşil - siyahlı ekip yarın İstanbul'da yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor'da sakatlığı bulunan Berkant Gündem ve kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen kadroda yer almazken bir haftadır U18 Milli Takımın Antalya'daki aday kadrosunda yer alan Mustafa Kaçan ise takıma katılarak maç kadrosuna dahil edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor, Sarıyer maçı için hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement