Denizlispor'un Üç Haftaya İhtiyacı Var - Son Dakika
Spor

Denizlispor'un Üç Haftaya İhtiyacı Var

Denizlispor\'un Üç Haftaya İhtiyacı Var

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, tam olarak hazır hale gelebilmeleri için üç haftaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.PTT 1.Lig'in ilk haftasında kendi evinde 1461 Trabzon'a yenilen, ikinci hafta ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir...

13.09.2012 12:42

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, tam olarak hazır hale gelebilmeleri için üç haftaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'in ilk haftasında kendi evinde 1461 Trabzon'a yenilen, ikinci hafta ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek sürpriz yapan Denizlispor'da yeni hedef Adana Demirspor'u yenmek. Sezona genç futbolcularla başlayan Denizlispor'un tecrübeli teknik direktörü Engin İpekoğlu, takımın tam olarak hazır hale gelebilmesi için 3 haftaya daha ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sezon hazırlıklarına geç başladıklarını ve genç futbolcularla örülü bir kadro oluşturduklarını belirten İpekoğlu, "Sezona başlarken birçok sorunumuz vardı. Yavaş yavaş sorunlarını atlatmaya başladık. Yapılan son transferlerin de takıma katılmasıyla birlikte iskelet kadromuz da oluşacaktır. Bunun için de 3 haftaya ihtiyacımız var. Bu süreçte lütfen herkes bize sabır göstersin" dedi.

Kesinlikle önlerine şampiyonluk gibi bir hedef koymadıklarını ifade eden İpekoğlu, "Bu lig herkesin her yerde olabileceği bir lig. Biz şimdiden önümüze şampiyonluk gibi bir hedef koymak istemiyoruz . Her maçı ayrı düşünerek konsantre olacağız.. İstediğimiz hedefe de oynadığımız her maçtan sonra inşallah bir adım daha yaklaşırız. Ben takımıma güveniyorum. Genç arkadaşlarımla birlikte Denizlispor'u ligde bitirebileceği en üst seviyeye getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Öte yandan Pazar günü Adana Demirspor'la sahası bakımda olduğu için İzmir Atatürk Stadı'nda karşılacak olan Denizlispor'da Malikov, Özgür Bayer, Yasin Çakmak Bajram, Yusuf Emre ve Berkay'ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceği belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'un Üç Haftaya İhtiyacı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement