Dev derbide hakem hatası! Tecrübeli isimler, Serdar ve Taylan arasında yaşanan pozisyonu tartıştı - Son Dakika
Spor

Dev derbide hakem hatası! Tecrübeli isimler, Serdar ve Taylan arasında yaşanan pozisyonu tartıştı

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı mağlup ettiği maçta atılan 2. golden önce Serdar Dursun ile Taylan Antalyalı arasında yaşanan pozisyon tartışma yarattı. Yayıncı kuruluştaki hakem yorumcuları değerlendirmelerinde, "Pozisyon faul, VAR'ın müdahale etmesi gerektirdi" ifadelerini kullandı.

11.04.2022 10:05  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Sarı-Lacivertliler'in attığı 2. golden önce yaşanan pozisyon gündemi salladı. Serdar Dursun'un Taylan'a faul yaptığı şeklinde görüşler yapıldı.

Duayen hakemler Fenerbahçe'nin attığı gole noktayı koydu: Hakem büyük hata yaptı

"VAR MÜDAHALE ETMELİYDİ"

Yayıncı kuruluş yorumcuları Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Lale Orta, bu pozisyonun faul olduğunu ve VAR'ın müdahale etmesi gerektiğini ifade etti.

Duayen hakemler Fenerbahçe'nin attığı gole noktayı koydu: Hakem büyük hata yaptı

Hakemlerin yorumları:

Lale Orta: Faul + sarı kart olmalı. VAR da müdahale etmeliydi. Somut bir kanıt var.

Deniz Çoban: Faul + sarı kart olmalı. Sadece formadan çekme olsa ihlale girmeyebilir. İster dikkatli ister dikkatsiz deyin yumruk oyuncunun çenesine vuruyor. Çekimde yanağındaki titremeyi görüyorsun. VAR hakemi Volkan Bayarslan'ın müdahale etmesi gerekirdi.

Bülent Yıldırım: Faul + sarı kart olmalı. Hakemin bugün en büyük hatası. Rakibin formasından çekemezsiniz. Formadan seken yumruk yüzüne geliyor. Bunu yapamazsınız. Serdar Dursun artniyetli değil, kazara oldu. Seken yumruk, güç transferini yoğun şekilde sağlıyor. Rakibin yüzüne geliyor. Bu çok net bir faul. Çift elle çekme değil, tak diye vurma yok. VAR'ın da müdahale etmesi.

Dev derbide hakem hatası! Tecrübeli isimler, Serdar ve Taylan arasında yaşanan pozisyonu tartıştı

Son Dakika Spor Dev derbide hakem hatası! Tecrübeli isimler, Serdar ve Taylan arasında yaşanan pozisyonu tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Recep Kayhan: Fenerbahçe maçı bu hatalar hep yapılıyor yıllardır aynı.nedense hep hatalar Galatasaray a yapılıyor Türk futbolu maalesef şaibeli bundan memnun olanlar ve nemalananlar sizleri kutlarım 58 39 Yanıtla
  • Furkan Yılmaz: Yalana bak nerde faul var bize yapılan faulleri söylemezsiniz.Her sene böyle cincona böyle 1 0 Yanıtla

Advertisement