'Dev Öğrenciler'den Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a Destek - Son Dakika
Spor

'Dev Öğrenciler'den Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a Destek

\'Dev Öğrenciler\'den Manisaspor ve Akhisar Belediyespor\'a Destek

Manisa Valiliği tarafından hayata geçirilen '251 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde yer alan öğrenciler, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a kazanacakları her maç başı 5'er bin TL teşvik verecek.

12.03.2013 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliği tarafından hayata geçirilen '251 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde yer alan öğrenciler, Manisa spor ve Akhisar Belediyespor'a kazanacakları her maç başı 5'er bin TL teşvik verecek.

Manisa Valiliği Brifing Salonu'nda düzenlenen protokole Vali Halil İbrahim Daşöz, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, kulüp yöneticileri ve projenin il yürütme kurulundaki öğrenciler katıldı.

Protokolün amacı hakkında bilgi veren Vali Daşöz, '251 Bin Dev Öğrenci Projesi' çevresinde öğrencilerin liglerin bitmesine 9 hafta kala iki takıma destek olmak istediğini belirterek, "Bu proje çerçevesinde öğrencilerimiz sadece kitap satarak, inşaat yaptırmıyor. Spora da destek oluyor. Öğrencilerimiz iki spor kulübümüze destek olmak istediler. Proje çerçevesinde iki kulübümüze 9 hafta içerisinde kazanacakları her maç başına 5 bin TL teşvik primi verilecek. Bunun içinde proje yürütme kurulundaki öğrencilerimiz ile kulüp başkanlarımız ortak bir protokole imza attı" diye konuştu.

Protokol imza törenine katılan Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, öğrencilerin böyle bir protokole imza atmasının örnek teşkil edeceğini dile getirerek, "Para az gibi görünebilir. Ancak bizim için manevi değeri büyük. İlk defa böyle bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim asla Manisaspor'la aramızda soğuk rüzgarlar yok. Aramızda sadece tatlı bir rekabet var. Aramızdaki tatlı rekabeti önümüzde yıl aynı şekilde birlikte oynayacağımız maçlarda görmek istiyoruz" dedi.

Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör ise, imzalanan protokolün Manisa için örnek bir hareket olduğunu vurgulayarak, "Manisaspor'a destek konusunda 251 Bin Dev öğrencinin örnek olduğunu düşünüyorum. Ramak önemli değil. Bu örnek davranış Manisa'nın tamamına yayılırsa Manisaspor'un daha yükseklere geleceğine inanıyorum. Galatasaraylılar o tribünleri doldurduğu zaman benim içim yanıyor. Biz Manisalıyız. Akhisar ve kulübümüz Manisa'nın bir takımı. Bu ruhla takımıza destek çıkalım. Akhisarspor'un ligde kalacağına ve Manisaspor'unda Spor Toto Süper Lig'e tekrar çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, imzalanan protokolü her iki kulübün 9 hafta oynayacağı maçlarda büyük moral olacağına inandığını belirterek, "Bu sadece protokol imzalanmakla kalmasın ve 9 hafta boyunca iki takımında Manisa'da oynayacağı maçlara 5 bin öğrencimizi izlemeye davet ediyoruz. Abilerine tribünler de destek olsunlar" dedi.

Vali Daşöz, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun talebini olumlu karşılayarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne her maça 5 bin öğrenci gönderilmesi için talimat verdi.

Konuşmaların ardından projenin il yürütme kurulandaki öğrenciler ile iki kulübün başkanı protokole imza attılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Dev Öğrenciler'den Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement