Diyarbakır 1968 Elemelere Gidiyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakır 1968 Elemelere Gidiyor

Diyarbakır 1968 Elemelere Gidiyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır 1968 Spor, 25- ile 27 tarihleri arasında kadrosuna yeni yıldızlar keşfetmek üzere elemeler yapacak.

24.07.2015 17:12

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Diyarbakır 1968 Spor, 25- ile 27 tarihleri arasında kadrosuna yeni yıldızlar keşfetmek üzere elemeler yapacak. Mehmet Ali Çetiner ile Aytekin Yıldırım'dan oluşan teknik heyeti nezaretinde yapılacak elemelerde yeni yıldızların bulunması hedefleniyor.

25 Temmuz Cumartesi günü saat 16.30' da Vali Ahmet Cemil Serhatlı (Beyaz Tebeşir ) Spor Kompleksinde başlayacak denemelerin pazartesi sona ereceği, ancak talebe göre bu sürenin uzayabileceği belirtildi.

Hedefleri 3. Lig

Elemelere ilişkin konuşan yeşil kırmızılı takımın teknik heyeti Mehmet Ali Çetiner ile Aytekin Yıldırım, "Kapımız herkese açık. Yapacağımız elemelerden sonra tesislerimizde 2 hafta süreyle antrenman yapacağız ve daha sonra takımı kent dışında sonradan açıklayacağımız serin bir yerde kampa alacağız. Bu sezon takımı 3. Lige çıkartmak amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Umarız en kısa sürede Diyarbakır halkının isteklerine cevap verecek bir takım oluruz" dediler.

Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun

Diyarbakır 1968 Spor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, yeteneğine güvenen en az 1988 ve daha sonrası doğmuş olan sporcuları beklediklerini söyledi. Hedeflerinin b ir üst lig olduğunu anlatan Akyol, "Bunun için kendilerine güvendiğimiz futbolcular ile anlaştık. Bizi başarıya götürecek yolda takımı emanet ettiğimiz teknik heyetimize de şimdiden başarılar diliyorum. 2015- 20 16 sezonunun herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır 1968 Elemelere Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement