Diyarbakır Sur Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Sur Koşusu Yapıldı

Diyarbakır Sur Koşusu Yapıldı

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) Diyarbakır'daki Sur Koşusu'nda, koşuyu Thermesos isimli at jokey Necmi Altın ile kazandı.

04.11.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TJK'nin Sur koşusu, gerçekleştirildi. Koşuda Thermesos isimli at jokey Necmi Altın ile kazandı. Vali Yardımcısı Taner Bircan yarışma sonunda birinci gelen atın sahibine vekaleten Hasan Dildaş'a bir plaket verdi.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından, geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesine giren Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçelerini tanıtmak amacıyla organize edilen 'Diyarbakır Surları Koşusu' Diyarbakır Hipodromu'nda gerçekleştirildi.

Koşuyu Vali Yardımcıları Taner Bircan ve Kürşat Güleryüz, Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şükrü Dursun izledi.1200 metre kum pistte 4 yaş ve üzeri Arap atlarının koştuğu yarışı Funda Pamuk'un sahibi olduğu Thermesos isimli at jokey Necmi Altın ile kazandı. Vali Yardımcısı Taner Bircan yarışma sonunda birinci gelen atın sahibine vekaleten Hasan Dildaş'a bir plaket verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Sur Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement