Diyarbekirspor'dan kitap okuyan öğrencilere anlamlı destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbekirspor'dan kitap okuyan öğrencilere anlamlı destek

Diyarbekirspor\'dan kitap okuyan öğrencilere anlamlı destek
05.03.2020 11:47

Diyarbakır'da Şehit Ali İhsan Çetinkaya İlkokulu öğretmeni Medine Eda Ceylan, öğrencilere "İki bin sayfa kitap okuyan öğrencileri gezi ile ödüllendireceğim" sözü verdi.

Diyarbakır'da Şehit Ali İhsan Çetinkaya İlkokulu öğretmeni Medine Eda Ceylan, öğrencilere "İki bin sayfa kitap okuyan öğrencileri gezi ile ödüllendireceğim" sözü verdi. Fedakar ve duyarlı öğretmenin başlattığı bu kampanyaya Diyarbekir spor yönetiminden destek geldi.

Diyarbekirspor yönetimi, 2 bin sayfa kitap okuyarak örnek bir tutum sergileyen öğrencilere spor ayakkabısı alarak ödüllendirdi. Diyarbekirspor'un Seyrantepe tesislerinde gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden kitap kurdu öğrencilerle Kulüp Başkanı Turan İlgin, Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, teknik heyet ve futbolcular yakından ilgilendi. Eğlence dolu bir gün geçiren öğrenciler, spor malzemesi desteğinden dolayı Kulüp Başkanı Turan İlgin ve Başkan Vekili Veysi Avşar'a teşekkür etti.

Aynı zamanda futbol hakemi olan öğretmen Medine Eda Ceylan, amaçlarının kitap okumayı sevdirmek olduğunu dile getirerek, Diyarbekirspor yönetiminin sergilediği bu anlamlı davranışın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'dan kitap okuyan öğrencilere anlamlı destek - Son Dakika


Advertisement