Dört Koldan Transfer - Son Dakika
Spor

Dört Koldan Transfer

Dört Koldan Transfer

Yeni sezonda başarı için mütevazı ancak iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, golcüsünü Japonya’dan seçti. Bordo-mavililer, Tayyib, Enes ve Atakan’ı da listeye aldı.

12.06.2018 02:35

Mevcut kadrosundan birçok oyuncuyla yollarını ayırmanın hazırlığını yapan Trabzonspor, mütevazı ancak iddialı bir kadro kurmak için gençlere yöneldi.

1 Temmuz'da başlayacak yurtdışı kampına kadar çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen bordo-mavililerin gündemindeki ilk isim, Japonya'nın Albirex Niigata takımında forma giyen 23 yaşındaki golcü Ronielson da Silva Barbosa... Sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek futbolcunun santrfor bölgesi dışında sağ kanatta da forma giydiği dile getirildi. Karadeniz ekibinin, Ronielson da Silva Barbosa'yı Slovenya'da yapılması planlanan ilk kampa yetiştirmeye çalıştığı belirtildi.

Geleceğe bakıyorlar

Trabzonspor ayrıca genç ve gelecek vadeden oyuncuları da kadrosuna katarak hem buradan ihtiyacının bir bölümünü karşılamak, hem takımım maliyetini aşağıya çekmek, hem de geleceğe yatırım yapmak istiyor. Bu noktada Kardemir Karabükspor'dan 18 yaşındaki stoper Tayyib Talha Sanuc ile Samsunspor'dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes İslam İlkin ile ilgilenen bordo-mavililerin, son olarak Altay'dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Rıdvan Cankaya'yı da gündemine aldığı dile getirildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Dört Koldan Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement