Frank Rijkaard'ın İsmi, Barcelona İçin Geçiyor - Son Dakika
Spor

Frank Rijkaard'ın İsmi, Barcelona İçin Geçiyor

İspanyol basını, Barcelona'lı bazı yöneticilerin ve Messi'nin, Luis Enrique'nin yerine Rijkaard'ın getirilmesini istediğini yazdı.

09.01.2015 19:41  Güncelleme: 20:07

Barcelona'da Luis Enrique'nin Messi ile ters düşmesi ve takımın kritik maçları kazanamaması nedeniyle yerine başka teknik adamların yazılmasına neden oluyor.

Bazı haber sitelerinde Barcelonalı bazı yöneticilerin başkan Josep Maria Bartomeu'nun Luis Enrique'nin gönderilerek yerine Frank Rijkaard'ın getirilmesini istediğini yazıldı. Haberin sahibi El Confidencial, Rijkaard'ın Barcelona ihtimalini de sayfasına taşıdı.

RIJKAARD EMEKLİLİK KARARINDAN MEMNUN

"Frank Rijkaard'ı Barcelona'ya getirmek kolay değil" diyen gazete, Rijkaard'ın emeklilik kararını açıklamasının ardından geçen zamanda Hollandalı çalıştırıcının sözüne sadık kaldığını ve Hollanda'da bir dergiye verdiği röportajda bu kararından memnuniyet duyduğunu söylediğini yazdı.

Haberde Josep Maria Bartemou'nun Messi'yi proje lideri olduğunu her fırsatta söylediğini ve Messi'nin de ilk tercihinin Rijkaard olduğunun başkan Bartemou tarafından bilindiği yazıldı.

Frank Rijkaard\'ın İsmi, Barcelona İçin Geçiyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Frank Rijkaard'ın İsmi, Barcelona İçin Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Efe diyari: Hahaaa barca mantara bagladi oyuncularin laf gecirebilecegi bi hoca istiyorlar. Lay lay lom dewm 7 0 Yanıtla

Advertisement