Emenike'nin Bitmeyen Düşüşü - Son Dakika
Spor

Emenike'nin Bitmeyen Düşüşü

Emenike\'nin Bitmeyen Düşüşü

Fenerbahçe ile istenen seviyelere ulaşamayan Emmanuel Emenike, kariyerinin son 4 yılında büyük sıkıntılar yaşadı. Sürekli bir düşüş içerisinde olan Nijeryalı yıldız, Olympiakos’ta da mutlu olamadı.

21.12.2017 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren - Skorer Özel
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Yunanistan'ın Olympiakos takımının yolunu tutan Emmanuel Emenike aradığı huzuru yine bulamadı.
2014-15 sezonundan bu yana bir türlü yer aldığı kulüplerde başarılı olamayan Emenike, bunun yanında gittiği her yerde adeta istenmeyen adam haline geldi.
2013-14 sezonunda Fenerbahçe'ye 10 milyon euroya yakın bir bonservisle transfer olan Nijeryalı golcü, aynı sezon lig şampiyonluğu da yaşadı. Ancak daha sonraki süreç hiç planlamadığı gibi gitti.
2014-15 sezonunda Fenerbahçe ile sadece 4 lig golü atabilen Emenike, özellikle 23. Haftada Beşiktaş ile oynanan derbide taraftar tepkisi sonrası formasını çıkarıp, sahayı terk etmek isteyince tepki almıştı.
2015-16 sezonu başında Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ain takımına kiralanan tecrübeli forvet, her ne kadar 11 maçta 7 gol atsa da, mutlu olmamasından dolayı ayrılmak istedi. Saha dışında istediği düzeni kuramayan aynı sezonun ikinci yarısında İngiltere'ye West Ham United takımına kiralandı.
West Ham formasıyla 16 maçta 2 gol atabilen 30 yaşındaki oyuncu, Premier Lig ekibinin devam etmek istememesi nedeniyle Fenerbahçe'ye döndü.
Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de Dirk Advocaat ile geçiren Emenike, bir dönem kadro dışı da bırakıldı ve inişli çıkışlı bir grafik çizip, 27 resmi maçta 8 gol atabildi.
Sarı-lacivertlilerin bu sezon başında kadroda istenmeyen Emenike, Yunanistan'ın Olympiakos takımına imza attı. Ancak sezonun ilk bölümü yıldız isim için yine iyi gitmedi. Olympiakos'ta istenmeyen adam olan Nijeryalı futbolcu, yalnızca 10 resmi maçta süre alıp 4 gol attı. Ligde ise hiç skor üretemedi.
Şu anda İstanbul'da tatilde bulunan Emmanuel Emenike'nin, Olympiakos ile görüşüp karşılıklı fesh anlaşması yapması bekleniyor. Öte yandan, Emenike'nin de Atina'da yaşamaktan mutsuz olduğu, özellikle son dönemde yaşadığı hırsızlık olaylarından korktuğu kaydedildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Emenike'nin Bitmeyen Düşüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement