Emre Belözoğlu Ve Uğur Boral'dan Kahraman Polise Ziyaret - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu Ve Uğur Boral'dan Kahraman Polise Ziyaret

Emre Belözoğlu Ve Uğur Boral\'dan Kahraman Polise Ziyaret

Emre Belözoğlu Ve Uğur Boral'dan Kahraman Polise Ziyaret

10.11.2010 20:48

EMRE BELÖZOĞLU VE UĞUR BORAL'DAN KAHRAMAN POLİSE ZİYARET

İSTANBUL, (DHA)

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Emre Belözoğlu ve Uğur Boral ile kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya, 31 Ekim'de Taksim'de meydana gelen bombalama olayında, canlı bombayı ilk olarak fark ederek büyük can kayıplarını engelleyen polis memuru Halil Keskinbıçak'ı, tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi'nde ziyaret ettiler.

Ağır yaralandığı saldırı sonrası durumu iyiye giden ve en büyük isteğinin Fenerbahçeli futbolcularla tanışmak olduğunu belirten polis memuru Halil Keskinbıçak'ın bu arzusu, Emre Belözoğlu ve Uğur Boral tarafından yerine getirildi. İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Şişli Etfal Hastanesi'ne giden Sarı-lacivertli oyunculara, Fenerbahçeliliği ile bilinen oyuncu Tolga Sayışman da eşlik etti. Geçmiş olsun dileklerini kabul eden Halil Keskinbıçak, "Hayalim sizinle tanışmaktı. Sizinle konuştuğum için çok mutlu oldum" dedi. Futbolcular da Halil Keskinbıçak'a, "Biz de seni gördüğümüz için mutlu olduk. Allah sizlerden razı olsun" diyerek karşılık verdi. Ziyaret, Emre ve Uğur'un, Fenerbahçe'nin tüm futbolcuları tarafından imzalanan Fenerbahçe formasını Halil Keskinbıçak'a hediye etmesi ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Hastane çıkışı gazetecilere açıklama yapan Emre Belözoğlu, "Kendisine bütün camiamızın takım arkadaşlarımızın teşekkürlerini sunduk. Kendisini gürünce çok etkilendik. Benden 7 yaş küçük gencecik bir arkadaşımız. Gerçek bir kahramanı ziyaret ettik. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir milli maçtan sonra bizleri kahraman gösteren insanlara seslenmek istiyorum; gerçek kahraman Halil ve Halil gibilerdir. İnşallah en kısa zamanda toparlanır. Ayrıca kendisi iyileşince tesislerimize gelecek. Bunun için kendisinden söz aldık, bizi ziyaret edecek.Geceleri rahat uyuyorsak bu arkadaşlarımız sayesindedir. Onlara çok şeyler borçluyuz. En fazla saygıyı hak eden de bu arkadaşlarımızdır" dedi.

Uğur Boral ise şunları söyledi:

"Gerçekten çok duygulandım. Onun gibilere gerçekten ihtiyacımız var. Yukarı çıkıp onu ziyaret ettiğimizde Halil'i kendi kardeşim gibi hissettim, kendime o kadar yakın buldum. Ondan Allah razı olsun. Halil bütün Türk milletine bu hareketiyle bir mesaj vermiştir. Yukarıda onu görünce, bir daha aynı şey olsa aynısını yapardı hissine kapıldım ve çok duygulandım. Gerçekten çok etkilendim. Halil'in bu yaptığı, Türk halkına verdiği bir mesajdır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu Ve Uğur Boral'dan Kahraman Polise Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement