Milli Yıldız Emre Mor Sakatlığını Geride Bıraktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Milli Yıldız Emre Mor Sakatlığını Geride Bıraktı

23.11.2017 21:35  Güncelleme: 22:34

İspanya Ligi ekiplerinden Celta Vigo, milli futbolcu Emre Mor'un iyileştiğini açıkladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Celta Vigo, milli futbolcu Emre Mor'un iyileştiğini açıkladı. Celta Vigo Kulübü, iki gündür takımla antrenmanlara çıkan Emre Mor'un sakatlığının geçtiğini duyurdu.

40 GÜN SONRA SAHALARA DÖNEBİLECEK

La Liga'da, 16 Ekim'de deplasmanda oynanan Las Palmas maçında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlık, 28 Ekim'de nükseden Emre Mor, yaklaşık 40 gün sonra sahalara dönebilecek. La Liga'nın 13. haftasında yarın akşam TSİ 23.00'te sahasında Leganes ile karşılaşacak Celta Vigo'da Emre Mor'un, maç kadrosuna alınması ve ikinci yarı oyuna girmesi bekleniyor.

Bu arada Emre'nin iyileşmesiyle iyi bir haber alan Celta Vigo'yı defans oyuncusu Sergi Gomez'in sol ayağından sakatlanması üzdü. Ayrıca yaklaşık 5 haftadır sahalardan uzak kalan Arjantinli futbolcu Facundo Roncallia'nın iyileşme sürecinde olduğu ve yakın gelecekte sakatlığının sona ermesinin beklendiği kaydedildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Milli Yıldız Emre Mor Sakatlığını Geride Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement