Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı Kaptanı Ayşenur Çankaya Muğla'ya Kupayı Getirdi - Son Dakika
Spor

Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı Kaptanı Ayşenur Çankaya Muğla'ya Kupayı Getirdi

Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı Kaptanı Ayşenur Çankaya Muğla\'ya Kupayı Getirdi

Malezya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası finallerinde ikinci olan Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının takım kaptanı ve oyuncusu Ayşenur Çankaya, Muğla'ya kupayı kazandırdı. Çankaya, 2023 yılında engelli kadrosu ataması ile Muğla'ya göreve başlamıştı ve Dünya Şampiyonası finallerinde İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı ile ikinci olarak tamamladı. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Çankaya'yı başarılarından dolayı tebrik ederek hediye takdim etti.

06.11.2023 14:15

Malezya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası finallerinde ikinci olan Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının takım kaptanı ve oyuncusu, Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşenur Çankaya Muğla'ya kupayı kazandırdı.

2023 Eylül Ayında engelli kadrosu ataması ile Muğla'da göreve başlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşenur Çankaya, 23 Eylül-7 Ekim 2023 tarihleri arasında İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımının kaptanı ve oyuncusu olarak Malezya'da Dünya Şampiyonası finallerine katıldı. İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı Dünya Şampiyonasını ikinci olarak tamamladı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşenur Çankaya, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile bir araya geldi. 2023 yılı itibariyle yeniden İşitme Engelliler Kadın Futbol Takımının kaptanlığını ve Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Ayşenur Çankaya'ya ziyarette, kulübün Yönetim Kurulu üyesi Sibel Okçu eşlik etti. Başarılarından dolayı öğretmeni tebrik eden İl Müdürü Emre Çay, günün anısına hediye takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı Kaptanı Ayşenur Çankaya Muğla'ya Kupayı Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement