Erciyesspor Gelecekten Umutlu - Son Dakika
Spor

Erciyesspor Gelecekten Umutlu

Erciyesspor Gelecekten Umutlu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligin geride kalan 9 haftasında futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

13.11.2014 18:46

Korkmaz, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takım olarak göze hoş gelen futbol oynamayı benimsediklerini belirtti.

Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkati çeken Korkmaz, "Geride kalan 9 haftada iç sahada ve deplasmanda da iyi mücadele ortaya koyduk. İyi mücadele ediyoruz ama bunu puan olarak alamadık. Futbol şansı yanımızda değildi. Son üç haftada son dakikalarda bulduğumuz gollerle maç kazandık ve berabere kaldık. Bu tesadüf değil futbolcularımın kazanma isteği, kazanma arzusu. Dolayısıyla son dakikada geldi diye tesadüf değil" diye konuştu.

Taraftarın ligin ikinci yarısında daha iyi bir Erciyesspor'u sahada göreceğini belirten Korkmaz, "İlk yarıdaki fikstürümüz daha zor. Ligin ikinci yarısında 'rakiplerimiz' diyebileceğimiz takımları konuk edeceğiz. Dolayısıyla oyun olarak iyi gidiyoruz ama puan olarak daha yukarıda olabilirdik" dedi.

"UILENBERG'İN AÇIKLAMALARI TALİHSİZ"

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg'in, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin hakemlere yönelik sözünün ardından gördüğü kırmızı kartla ilgili kendisini eleştirmesine anlam veremediğini ifade ederek "Uilenberg adına talihsiz bir açıklama. Nihayetinde bizim hakemlerin başdanışmanı. Bu tür polemiğe girmemesi lazımdı. Uilenberg'in söylediklerini, küfür veya kötü söz fair-play'e uygun, bizim reaksiyonumuz fair-play'a aykırı diye yorumladım. Yani kötü söz veya küfür olduğunda böyle reaksiyon göstermek gayet normal. Dolayısıyla fair-play'in kavramını da değiştirdiler. Onun adına talihsiz bir açıklama." ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın gidişatı hakkındaki bir soruya da Korkmaz, "A Milli Futbol Takımı için en önemli maç Kazakistan karşılaşması. Milli takım formasını giymek ayrıcalıklı oyuncuların işidir. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü biz hangi turnuvaya gitsek renk getiriyoruz" yanıtını verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Erciyesspor Gelecekten Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement