Erkekler Voleybol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Erkekler Voleybol 1. Ligi

Erkekler Voleybol 1. Ligi

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Tokat Belediye Plevnespor, tribünleri dolduran taraftarın desteğiyle Ziraat Bankası takımını 3-2’lik skorla mağlup etti.

05.12.2015 18:38

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Tokat Belediye Plevnespor, tribünleri dolduran taraftarın desteğiyle Ziraat Bankası takımını 3-2'lik skorla mağlup etti.

Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Tokat Belediye Plevnespor - Ziraat Bankası maçı oldukça çekişmeli geçti. Tribünleri dolduran tarafların birçoğu yer kalmayınca maçı ayakta izledi. Heyecanın dorukta olduğu ilk seti 30-32'lik skorla Ziraat Bankası takımı alırken Plevnespor 25-20, 25-21'lik skorlarla durumu 2-1 yaptı. 4. sette 17-25 skorla kazanan Ziraat Bankası skoru 2-2 eşitledi. Tayberk sette ise taraftarının desteğini arkasına alan Plevnespor 15-10 skorla maçtan 3-2 galip ayrıldı. Maç sonrasında sporcular sevinçlerini taraftar ile paylaştı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK VOLEYBOL TARAFTARI

Tokat Belediye Plevnespor'un Kübalı antrenörü Jesus Savigne, çok önemli bir puan daha kazandıklarını söyledi. Tokat taraftarının coşkusu ile maçı aldıklarını ifade eden Savigne, taraftarlara teşekkür etti. Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı İsmet Yiğit ise Tokat taraftarının Türkiye'ye örnek olduğunu kaydetti. Tokat'ta voleybol maçlarında tribünlerde boş yer kalmadığını ve büyük bir destek olduğunu ifade eden Yiğit, "Onların sayesinde maçı kazandık. Arkas, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Galatasaray takımlarını yenmemiz şans değil. Daha iyi ve istikrarlı olacağız inşallah" dedi.

Tokat Belediye Başkan Vekili Abdullah Karataş, Tokat halkına voleybol maçlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, "Tokat'ta oynadığımız maçta salonu tamamen dolduruyorlar. Ligde oynan maçlarda ilginç skorlar alındı. Voleybolu heyecanlı yapan bu zaten" diye konuştu.

SALON: Hüseyin Akbaş

HAKEMLER: Bülent Bozkurt, Ali Erdal Tezer

TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR: Ali Samet, Vefa, Taner, Statenko, Fırat, Penchev, Semih (L), Bekir, Ertan, Hakan, Sanchez

ZİRAAT BANKASI: Jeroen, Baturalp, Venno, Hüseyin, Eren, Cüneyt, Volkan (L), Serkan, Emre, Alex

SETLER: 30-32, 25-20, 25-21, 17-25, 15,10

SÜRE: 126 dakika (35, 26, 28, 23, 14) - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erkekler Voleybol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement