Ersan Adem Gülüm Çin Ligi'nde Tarihe Geçti - Son Dakika
Spor

Ersan Adem Gülüm Çin Ligi'nde Tarihe Geçti

Çin Süper Ligi'nde Hebei China Fortune forması giyen Ersan Gülüm, önce kendi kalesine sonra rakip kaleye attığı gollerle adını tarihe yazdırdı.

04.03.2016 14:32  Güncelleme: 16:43

Çin fubol kulüpleri, yeni sezon öncesi yaptıkları transfer harcamalarıyla futbol dünyasına damga vurdu. Ülkede Süper Lig maçları, bugün başladı. Çin Süper Ligi'nin açılış maçında Hebei, Guangzhou'yu 2-1 yenerken Ersan Gülüm biri kendi kalesine 2 gol attı.

İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ın ara transfer sezonunda Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei China Fortune'a 7 milyon euro bedelle gönderdiği Ersan Gülüm, Çin liginin açılış maçında Guangzhou karşılaşmasına ilk 11'de çıktı.

ERSAN TARİHE GEÇTİ

Ersan, mücadelenin 11. dakikasında talihsiz bir kafa vuruşuyla kendi ağlarını havalandırdı ve sezonun açılış golüne imzasını attı. Bu golden 17 dakika sonra ise Ersan bu kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve takımına beraberliği getirdi. Beşiktaş'ın eski yıldızı, attığı golü "Kartal Selamı" vererek kutladı. 40. dakika Gervinho'nun golü Ersan'ın ekibini 2-1 öne geçirirken, 43. dakikada Senwen Luo kırmızı kart görerek Hebei China Fortune'ı 10 kişi bıraktı.

TRABZONSPOR'UN YILDIZI DA SAHADA

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hebei China Fortune, Ersan'ın dışında Gervinho, Lavezzi ve Trabzonsporlu Stephane M'bia gibi isimleri kadrosuna kattı.



Ersan Adem Gülüm Çin Ligi\'nde Tarihe Geçti

Son Dakika Spor Ersan Adem Gülüm Çin Ligi'nde Tarihe Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Arif: Tam bir kazma futbol katıliydi 4 18 Yanıtla
  • Niko: Seni arar olduk be kardeş defans yolgeöen hanına döndü 14 4 Yanıtla
  • berlingo: Has citroen yok artık 1 7 Yanıtla
  • GG: Ersanıma bak bee Beşiktaşın Çocuğu ???? 3 3 Yanıtla
  • hold: Videoyu seyrettim beynim yandı.. 3 1 Yanıtla
  • ilhan yildirim: nezamandan beri ypg ye teror deyilde ypg gucleri deniyor ? 0 0 Yanıtla
  • ilhan yildirim: bu ne is en iyi futbolcularimizi satiyor en kotu oyunculari aliyoruz efsane ama bitmis yasi 34 35 e gelmis para icin 0 0 Yanıtla
  • ilhan yildirim: HKN bey tarihi fatih sultan mehmet yazdi simdi akp yazacak dombra 0 0 Yanıtla
  • ilhan yildirim: biz simdi milli takimimiza bakalim arda turan chalhanoglu yunus mali omer toprak ve en az gol yiyen turk kaleci turk liginden orta sahada nuri sahin fransada milli bir tarih yazabniliriz 0 0 Yanıtla
  • ilhan yildirim: ersen ersen gitikten sonra dedikoduya gerek yok birakin adam cinde turklerin adini yazsin 0 0 Yanıtla

Advertisement