Trabzonspor, Akhisar'a Yenilirse Yanal İçin İşler Karışacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Akhisar'a Yenilirse Yanal İçin İşler Karışacak

Trabzonspor'un yarın sahasında yapacağı Akhisar maçında alacağı olası mağlubiyet sonrası, taraftar grupları Ersun Yanal'ı istifaya davet edecek.

21.03.2015 13:20  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, yarın sahasında yapacağı Akhisar maçında yenilirse gelecek sezon Avrupa'ya gitme yolunda önemli bir yara alacak. Bordo-Mavili taraftar gruplarının ise olası bir kayıpta Ersun Yanal'ı istifaya davet etmeye hazırlandıkları belirtildi.

TARAFTAR GİDİŞATTAN RAHATSIZ

Trabzonspor'un ligdeki son maçta Gaziantep'e 2-0 yenilmesi moralleri bozdu. Gelecek sezon Avrupa'da olmak için ligi 4'üncü bitirmek isteyen Fırtına, 40 puanla 6'ncılıkta. Bordo-Mavili taraftarların ise futboldan rahatsızlık duydukları kaydedildi. Yabancılardaki düşüş ve gerektiği gibi yararlanılamaması da eleştiri konusu oldu.

CONSTANT OLAYI KRİZE DÖNÜŞÜYOR

Bu arada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Yanal arasında da kaos derecesine varacak bir gerilim olduğu öne sürüldü. İki ismin özellikle Constant'ın kadro dışı bırakılması olayında ciddi şekilde karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Başkan oyuncunun affını isterken Yanal ise ısrarla idmanlara bile almıyor.

İKİ HAFTADIR GÖRÜŞMÜYORLAR

Hacıosmanoğlu ile Yanal'ın yaklaşık 2 haftadır hiç görüşmedikleri kaydedildi. İki isim arasında Constant için dün yapılması planlanan zirvenin ise Akhisar Belediye maçı sonrasına kaldığı belirtildi.

Trabzonspor, Akhisar\'a Yenilirse Yanal İçin İşler Karışacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Akhisar'a Yenilirse Yanal İçin İşler Karışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AĞRILI04: TRABZON KÜMEYE 13 9 Yanıtla
  • diyarbakırlı: zaten takım deyilsiniz sizin hakkınız bu futbola gore 3 lig 8 8 Yanıtla
  • addo keles: Ersun hoca hatunlarla ugrasmaktan futbolu unuttu. 9 4 Yanıtla
  • Necati cumali: Gönder yenisi gelsin ulan ne sabıtsız bi milletiz ya 9 0 Yanıtla
  • devlet: Ersun eski ersun degil. Gitmesi hayirli olur. Trabzonun soyuna milliyetine laf atan soysuzlari Allah islah etsin 2 6 Yanıtla
  • Adem Kartbak : Varsayım üzerine yorum yapmayalım arkadaşlar,Burada asıl amaç Trabzonspor'u yıpratmak ve onun üzerinden Pirim yapmak oyuna gelmeyelim lütfen !!!! 3 0 Yanıtla

Advertisement