Ersun Yanal talimat verdi! 4 oyuncu için karar verildi - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal talimat verdi! 4 oyuncu için karar verildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, özellikle Eljif Elmas'ın gönderilmesi sonrasında rahatlayan bütçeyle birlikte sarı lacivertli yetkililerden yapılacak transferlerin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi.

29.07.2019 09:14  Güncelleme: 09:30

Eljif Elmas'ı bonuslarla 17,5 milyon euroya Napoli'ye satan Fenerbahçe'de transfer operasyonu devam ediyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, transfer çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını talep etmişti.

Fanatik'te yer alan habere göre 4 oyuncuyu renklerine bağlamak üzere tüm imkanları seferber etti. İşte o isimler...

BENTEKE

İngiltere'de Crystal Palace'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Christian Benteke konusunda Fenerbahçe, görüşmelerini Sportif Direktör Damien Comolli üzerinden yürütüyor. Comolli, Ersun Yanal'ın takımda görmeyi çok istediği Belçikalı forvet için Palace'ı ikna etmeye çalışıyor. Ayrılmak isteyen Benteke için Kanarya'nın 6 milyon euroyu gözden çıkardığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Ersun Yanal talimat verdi! 4 oyuncu için karar verildi

YANN M'VILA

Kanarya'da Sportif Direktör Damien Comolli'nin uzun süredir takibinde olan Saint Etienne'nin 6 numarası Yann M'Vila için sıkı pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor... Son olarak Fransızlar'ın saygın gazetesi L'Equipe'in, Sarı- Lacivertliler'e yazdığı M'Vila konusunda kulüpler temas halinde. Fenerbahçe'nin ise 29 yaşındaki oyuncuya 4 sene için verdiği cazip ücretin ise yaklaşık 3,5 milyon euro olduğu öğrenildi.

ZANKA

İngiltere Premier Ligi'nde küme düşen Huddersfield'in savunma oyuncusu Zanka, aynı zamanda Simon Kjaer'in de vatandaşı. Danimarkalı futbolcu, takımdan ayrılmak istiyor. Fenerbahçe de, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katarak, savunma hattını güçlendirmeyi planlıyor. İngiliz ekibi, bonservis bedeli olarak kapıyı 3,5 milyon eurodan açtı. Kanarya ise bu rakamı 2 milyon eurolara indirmeye çalışıyor.

SIMON KJAER

İspanyol ekibi Sevilla'da bu sezon forma şansı az olan Simon Kjaer için Sarı- Lacivertliler, kiralama üzerinden hareke geçmişti. Ailesinin de İstanbul'u çok sevdiği ve sık sık ziyarete geldiği Kjaer'in, yeniden Fenerbahçe forması giymesi için artık geri sayıma geçilmiş durumda. Tecrübeli stoper için Sevilla ile yapılan görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Tarafların ortak noktada buluşmaları artık an meselesi.

Ersun Yanal talimat verdi! 4 oyuncu için karar verildi

Son Dakika Spor Ersun Yanal talimat verdi! 4 oyuncu için karar verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hakan: bu adam gitmeli, güven vermiyor, Ali başkan yanlış yapıyor...bundan hoca olmaz... 10 6 Yanıtla
  • Söz taraftarın: Bizde para çok,Eljifi bir dünya paraya sattık,fenerol kampanyasındanda bir dünya para toplandı takımı baştan aşağı 0 yeniliyoruz.O sene buse olmazsa Ali Koç başkan arkasına bakmadan gitsin 8 3 Yanıtla
  • Güney : Ersun Yanal la bu iş olmaz 40 tıransfer yap sanda yinede olmaz çünkü taktık koşmak la olmaz 5 5 Yanıtla
    Erdem: Guney passoligin yoktur maclara gitmezsin evde digiturkun yoktur radyodan takip edersin. Burda bos laf yapma liseli ergen 2 0
  • Selo: Galeci alın arkadaş 0 6 Yanıtla
  • Emhryhn: Güney ilk önce konuşmayı öğren sonra yorum yaparsın 1 0 Yanıtla

Advertisement