Erzincanlı Sporcular Yunanistan'a Hareket Etti - Son Dakika
Spor

Erzincanlı Sporcular Yunanistan'a Hareket Etti

Erzincanlı sporcular Serhat Sarıçiçek, Çetin Boğa ve Ahmet Zeki Özbay, Yunanistan'da düzenlenecek olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'na katılmak üzere hazırlıklarını tamamlayarak hareket ettiler. Sporcular, son idmanlarını Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirerek madalya için mücadele edeceklerini belirttiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ise sporcuların Erzincan'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti. Güreş antrenörleri de sporcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve başarılar dilediklerini söylediler.

14.10.2023 18:00

Erzincanlı pehlivanlar dünya şampiyonasına uğurlandı

ERZİNCAN - Yunanistan'da düzenlenecek olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasına katılacak olan Erzincanlı sporcular Serhat Sarıçiçek, Çetin Boğa ve Ahmet Zeki Özbay hazırlıklarını tamamlayarak Yunanistan'a hareket ettiler.

Son hazırlıklarını yapan sporcular Merkez Spor Salonunda güreş minderlerinde ter idmanı yaptılar. Sporcular, birçok ülkeden katılımın sağlanacağı şampiyonada madalya için mücadele edecekler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu son idmanı ziyaret ederek sporcuların Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Erzincan'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Mumcu, spor hayatlarında büyük başarılara imza atarak aktif sporu bırakan ve veteranlar kategorisinde mücadele ederek Dünya Şampiyonasına katılacak olan sporcular Serhat Sarıçiçek, Çetin Boğa ve Ahmet Zeki Özbay'ın genç güreşçilere örnek olduklarını belirterek sporu hayatlarından hiç çıkarmayan pehlivanları tebrik etti.

Güreş Antrenörleri Habip Halepli, Abdulkadir Zengin, Erol Demir ve Serdar Aydemir de sporcuların yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve şampiyonaya iyi hazırlandıklarını söyleyerek Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında kendilerine başarılar dilediler.

Erzincanlı Sporcular Yunanistan\'a Hareket Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erzincanlı Sporcular Yunanistan'a Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement