Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Kümede Kalacağız" - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Kümede Kalacağız"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Kümede Kalacağız"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, geçen hafta oynadıkları Kasımpaşa maçındaki atmosferin ligden düşmeyeceklerini gösterdiğini söyledi.

23.02.2016 14:40

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, geçen hafta oynadıkları Kasımpaşa maçındaki atmosferin ligden düşmeyeceklerini gösterdiğini söyledi.

Mehmet Arı, Sazova Mahallesi'nde yapımı devam eden 33 bin kişilik stadyumdaki inşaat çalışmalarını izlernken şunları söyledi:

"Yeni stadımızın inşaatı şu anda yüzde 80 aşamasında. Mart ayının ortaları gibi de zemin çalışmaları başlayacak. Kısmet olursa yeni sezonu bu statta oynayacağız. Çevre yoluyla ilgili yetkililerin bir an evvel devreye girmesi gerekiyor. Yoksa bu kadar güzel bir stada insanlar gelip, giderken bir takım sıkıntılar çekerse bu işin pek anlamı kalmaz."

Kasımpaşa maçından 3 puanı hedeflediklerini,ş ancak bunu başaramadıklarını belirten Mehmet Arı, takımı İstanbul'da yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Eskişehirspor'un küme düşmeyeceğine inandığını söyleyen Arı, şöyle devam etti:

"İstanbul'daki Kasımpaşa maçında inanılmaz bir taraftar vardı. Bence Türkiye'ye örnek oldular. İnanın biz onları izlerken çok duygulandık. Onların çektikleri cefanın karşılığında bir 3 puan onlara iyi bir hediye olurdu. Taraftara şunu söylemek istiyorum; biz kümede kalacağız. Biz inandık. Kasımpaşa maçındaki atmosfer Eskişehirspor'un kesinlikle ligden düşmeyeceğini gösterdi. Şimdi önümüzde çok çok önemli ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz olan Bursaspor ile bir maçımız var. Bu maç bizim için kırılma maçı. Ben tribünlerin yine sonuna kadar dolacağını, maç bitimine kadar taraftarların bizi destekleyeceğini ve inşallah Bursaspor maçından da bir galibiyetle çıkacağımıza inanıyorum. Yolumuz açık olsun. Biz çok umutluyuz."

Mehmet Arı, Bursaspor maçında sarı kart cezalısı olan Kıvanç ile sakatlığı süren Kaan'ın forma giyemeyeceğini söyledi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: 'Kümede Kalacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement