Evren Üstündağ, 2017'ye Kadar Altınordu'da - Son Dakika
Spor

Evren Üstündağ, 2017'ye Kadar Altınordu'da

Evren Üstündağ, 2017\'ye Kadar Altınordu\'da

Altınordu, son iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli Kaleci Evren Üstündağ'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

09.07.2014 16:34  Güncelleme: 16:29

Altınordu, son iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli kaleci Evren Üstündağ'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Altınordu formasıyla iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan ve 'En az gol yiyen kaleci' unvanını yakalayan Evren Üstündağ, mukavelesini iki yıl daha uzattı. Sözleşmesi Mayıs 2015'te bitecek olan tecrübeli file bekçisi, 2016–2017 sezonu sonuna kadar kırmızı-lacivertli formayı giyecek.

"Sözleşmemi uzatmamdaki en büyük etken, bu ortamda futbol oynamanın verdiği keyif" diyen Evren Üstündağ, "Altınordu'da geçirdiğim iki sezon, benim için önemli başarılar, gelişimler ve tecrübelerle dolu. Bunu devam ettirebilmek için bana düşen daha fazla çalışmak" dedi.

PTT 1. Lig'de de kendisini kanıtlamak istediğini vurgulayan Evren, "Genç, ancak oturmuş bir kadro yapımız var. 3. ligde şampiyonluk yaşayan kadronun yarısından fazlasıyla yola devam ediyoruz. Bizim için önemli olan bu avantajı kullanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Murat Cömert, Engin Güngör, Sinan Osmanoğlu, Arif Morkaya ve Gökhan Yılmaz'ın ardından Evren'le de 2 sezon daha birlikte olacaklarının altını çizen Futbol Direktörü Murat Dizdar ise, "Sorumluluklarını bilen, gelişmeye açık ve takımdaşlık duygusu yüksek bir ekip olarak yola çıktık. Şimdi bunu güçlendirme ve geliştirme zamanı. PTT 1. Lig bu açıdan bizim için önemli bir deneyim olacak" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Evren Üstündağ, 2017'ye Kadar Altınordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement