Fatih Akyel Ziyaret Edildi - Son Dakika
Spor

Fatih Akyel Ziyaret Edildi

Fatih Akyel Ziyaret Edildi

Kalp krizi geçiren eski milli futbolcu Fatih Akyel'i, Fatih Terim ve G.Saray'ın kaleci antrenörü Taffarel ziyaret etti.

27.03.2013 14:27  Güncelleme: 14:37

Dün geçirdiği kalp krizi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan eski milli futbolcu Fatih Akyel'i Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve sarı-kırmızılıların kaleci antrenörü Claudio Taffarel ziyaret etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarında forma giyen eski milli futbolcu Fatih Akyel, dün akşam yemeğinden sonra fenalaşarak kalp krizi geçirmiş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Anjiyo yapılan ve yoğun bakıma alınan Akyel'e Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Claudio Taffarel geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yeşilköy'deki International Hospital'a gelerek Fatih Akyel'e ziyarette bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisinin durumuna üzüldüğünü belirterek, "Fatih'in kalbinde rahatsılık olduğunu ve müdahale edildiğini duyduk. Ben de ziyaret ederek durumu hakkında tam bilgi alacağım" dedi.

Akyel'in eski takım arkadaşı Claudio Taffarel ise, "Yaşı çok genç ama kime ne olacağı belli olmuyor. Şuanda kendisi sağlık olarak iyi. Bundan sonraki dönemde kendisine daha da dikkat edecektir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Akyel Ziyaret Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement