Fatih Terim, Galatasaray'a Veliahtını Yetiştirecek - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Galatasaray'a Veliahtını Yetiştirecek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, mevki antrenörlüğü ile bugüne dek denenmeyen bir yapıyı hayata geçirecek, kendi veliahtını yetiştirecek.

08.01.2018 13:51

Galatasaray'da Fatih Terim'in gelişiyle birlikte taşlar yerinden oynarken, "İmparator" bir kez daha kendi adını taşıyacak bir model için çalışıyor, sarı-kırmızılılarda yeni bir devrim yapmaya hazırlanıyor.

Kısa vadede şampiyonluk hedefi için çalışan Terim, orta ve uzun vadeli projelerini de hayata sokmak için ilk olarak teknik heyetle işe başladı. Güçlü ve stratejik bir teknik ekip düşüncesinde olan Fatih Hoca, bugüne kadar dile getirilmeyen bir yapıyı hayata sokacak: Mevki antrenörlüğü...

Galatasaray'da geliştirip, Türk futboluna adapte edilmesi düşünülen plana göre Fatih Terim, kendisinden sonra da sistemin devamı adına kurulacak sistemi ve projeleri uygulayacak bir ekip olmasını istiyor. Dolayısıyla Fatih Hoca, teknik direktör adaylarını da kendi yetiştirecek.

HAGI'YLE RANDEVU MAYIS'TA

Bu hedef doğrultusunda Terim'in düşündüğü ilk isim Gheorghe Hagi oldu. Rumen teknik adamla irtibat kuruldu. Ancak Vitorul Constanta'nın başında bulunan ve burada başarılı işler yapan Hagi, kısa vadede gelemeyeceğini belirtti.

Ancak mayıs ayında yeniden görüşülmek için randevulaşıldı. Levent Şahin, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yanı sıra Gökhan Zan, Necati Ateş gibi isimlerle de "mevki antrenörlüğü"nün pilot çalışması yapılacak.

Fatih Terim, Galatasaray\'a Veliahtını Yetiştirecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Galatasaray'a Veliahtını Yetiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Hsygur: Şu terim yaradığından bıkdık yaw bi tefol gid yaw alhalla 8 20 Yanıtla
  • Serkan: Bir insan bu kadar egoist olmamali 11 14 Yanıtla
  • Aslam: Terimin yerini Sergen YALÇINDAN başkası dolduramaz 7 10 Yanıtla
  • Harbi : Allah sizi bildiği yapsın pis Terim düşmanları 11 2 Yanıtla
  • aa: aynı fikirdeyim insallah basarıyla uygulanır 7 5 Yanıtla
  • rakko: hiç sevmem 4 7 Yanıtla
  • Şahin : Nasıl mekan basılır ve nasıl dayak yenir , "Milli" yurolar gasp edilir öğretecektir..:) 1 10 Yanıtla
    Şahin : Zorunuza gitmesin ,gerçekler balçıkla sıvanmaz ve beğenmedim butonu ile de yok sayılmazlar,böyle şarlatanların g"tünü kaldırıp adam yerine koyanlarda kabahat.... 1 0
  • Cc: Tav he he 0 10 Yanıtla
  • Murat: G S liyim . Ama bu proje demek oluyorkiiiiiii. !!!!! Fenerbahçe’yi bir 20 sene daha YENEMİYEĞİZ . Şu anda yaşım 50 . 70 de de nalları dikerim . Anlıyacanız kardeşlerim gözüm acık gidecek 2 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement