Fatih Terim'in MasterChef ziyareti sosyal medyada gündem oldu! İşte setten çekilen o fotoğraf - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in MasterChef ziyareti sosyal medyada gündem oldu! İşte setten çekilen o fotoğraf

Fatih Terim, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programının setine ziyarette bulundu. Programın yapımcıları ve sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

05.07.2022 16:12  Güncelleme: 16:17

Usta teknik direktör Fatih Terim, bu sefer çekildiği bir fotoğrafla gündeme geldi. Reyting rekorları kıran ve yeni sezonuna başlayan MasterChef Türkiye programının setini ziyaret eden tecrübeli hoca, program yapımcıları ve yarışmanın jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile hatıra fotoğrafı çekildi.

GÜNDEM OLDU

Çekilen bu fotoğraf sosyal medyada kısa süre içinde yankı uyandırdı. Özellikle Galatasaray taraftarları tecrübeli hocanın bu fotoğrafına övgüler yağdırdı.

Fatih Terim'den MasterChef ziyareti! Sette çekilen fotoğrafa yorum yağdı

MEHMET ŞEF SIKI BİR GALATASARAY TARAFTARI

Programda jürilik yapan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor. Galatasaray'ın maçlarını genellikle stadyumda takip eden usta şef, Fatih Terim'in de büyük hayranı.

Fatih Terim'den MasterChef ziyareti! Sette çekilen fotoğrafa yorum yağdı
Fatih Terim\'in MasterChef ziyareti sosyal medyada gündem oldu! İşte setten çekilen o fotoğraf

Son Dakika Spor Fatih Terim'in MasterChef ziyareti sosyal medyada gündem oldu! İşte setten çekilen o fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mert çelik: boyu cok kısa cıkmıs 0 0 Yanıtla

Advertisement