Fatsalı Galatasaraylılar Abdurrahim Albayrak ile Coştu - Son Dakika
Spor

Fatsalı Galatasaraylılar Abdurrahim Albayrak ile Coştu

Fatsalı Galatasaraylılar Abdurrahim Albayrak ile Coştu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "Stancu'yu Orduspor'a bonservisi ile verebiliriz."

02.06.2012 13:52

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "Stancu'yu Orduspor'a bonservisi ile verebiliriz. Görüşmeler devem ediyor. Avrupa'ya gidemeyen takımlarımız için de çok üzüldük" dedi.

Abdurrahim Albayrak, Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlenen şampiyonluk gecesine katıldı. Fatsa Ada Düğün Sarayı'nda Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması gecesine katılan Albayrak, burada taraftarlarla birlikte adeta kendinden geçti. Gecede bol bol forma imzalayan Galatasaray Yöneticisi Abdurrrahim Albayrak, yanına gelen Fatsalılarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geceye Galatasaraylı yönetici Aka Gündüz Özdemir'in yanı sıra Albarakatürk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ömer Karamolla, Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Doğruca da katıldı. Geceye katılan Galatasaraylılar, Trabzonlu sanatçı Kaptan'ın coşkulu şarkıları ile doyasıya eğlendiler. Galatasaraylılar ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye laf atmaktan geri kalmadılar.

"ORDU AĞIR BASTI"

Gecenin sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Yöneticisi Abdurrrahim Albayrak, "Çok zor şartlarda, uzun ince bir yol sonunda şampiyon olduk. Fatsa'ya Albarakatürk Genel Müdürü Fatsalı Fahrettin Yahşi'nin sayesinde değerli yönetici arkadaşım Aka Gündüz Özdemir ile birlikte geldim. Beni bu gece Türkiye'nin çok yerinden çağırdılar ama ben Fatsa'yı tercih ettim. Diğer yerlere telefonla bağlandım. Ordu ağır bastı, hemşehrilerimi kıramadım" diye konuştu.

"STANCUYU VEREBİLİRİZ"

Stancu'nun Orduspor'a transferi konusuyla ilgili olarak Albayrak, "Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen benim çok eski bir arkadaşım. Nedim Türkmen bey beni aradı. Kendisiyle Stancu konusunda konuştuk ve konuşmalarımız devam ediyor. Orduspor Stancu'yu çok istiyor. İnşallah anlaşırsak, Stancu da her halde Orduspor'u istiyor, menajerlerle de konuşmuş. Galatasaray menfaatleri doğrultusunda bir transfer olduktan sonra biz seve seve veririz" şeklinde konuştu.

"ŞİMDİ DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ"

Avrupa'ya gidemeyen takımlar için de çok üzüldüklerini belirten Albayrak şöyle devam etti:

"Bütün takımlarımızın Avrupa'ya gitmesini diliyorum. Hepsi bizim gururumuzdur. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum. Avrupa'ya gidemeyen takımlarımızın yerine diğer takımlar gidecek ama keşke olmasaydı ama şimdiden sonra zannediyorum ki daha dikkatli olacağız."

Gecede Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma açık artırma ile satışa sunuldu. Açık artırmada formayı bin TL veren iş adamı Ahmet Seferge aldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatsalı Galatasaraylılar Abdurrahim Albayrak ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement