
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın, Galatasaray Medical Park'ı 75-58 mağlup ederek 7. kez kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu, Fenerbahçe Sarı-Lacivert Derneği'nin Todori Tesisleri'nde düzenlediği özel bir organizazyonla kutlandı.
Organizasyona Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Asbaşkanlardan Cihan Kamer ile Ömer Temelli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Merçil, Turhan Şahin, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Şube Direktörü Nedim Karakaş, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadro katıldı.
Fenerbahçe Sarı-Lacivert Derneği üyelerinin Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan sporculara çeşitli hediyeler verdiği gece, toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Hakan TARHAN- İSTANBUL-DHA
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Şampiyonluğu Kutlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?