Fenerbahçe, Bilyoner Gece Kulübünü Kapatıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Bilyoner Gece Kulübünü Kapatıyor

Fenerbahçe, Bilyoner Gece Kulübünü Kapatıyor

19.şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, şike davasına konu olan Bilyoner adlı gece kulübünü kapatma kararı aldı.

10.05.2014 07:30

19. şampiyonluğu Fenerbahçe tarihinin en anlamlı şampiyonluğu olarak gören ve her defasında bu başarıyı sarı-lacivertli kulübü derinden sarsan şike davası ile özdeşleştiren futbolcular ilginç bir karar aldılar.

BİLYONER'İ KAPATIYORLAR

Milliyet'in haberine göre; Kendi aralarında bu gece bir kutlama düzenlemeyi kararlaştıran sarı-lacivertli oyuncular adres olarak 3 Temmuz süreci sırasında tapelerde adı geçen “Billionaire” gece kulübünü seçtiler. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan İlhan Ekşioğlu arasında yaşanan “Bilyoner’i kapatalım” diyaloğu şikeye delil olarak gösterilmiş, daha sonra konuşmadaki “bilyoner”in Sivasspor maçı sonrası şampiyonluk kutlamaları için belirlenen gece kulübü olduğu ortaya çıkmıştı. Fenerbahçeli oyuncular bu mekana giderek şike davasına ince bir gönderme daha yapmayı hedefliyor.

MUHTEŞEM HAZIRLIK

Bu arada Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kaldıracak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, pazar günü öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenecek barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek şampiyonluğun hikayesini anlatacak futbolcular, daha sonra üstü açık bir otobüsle stada doğru yola çıkacak.

STAT KAPILARI 18:00'DE AÇILACAK

Futbolcular ve teknik heyeti taşıyan otobüs, Bostancı’dan Bağdat Caddesi’ne giriş yapacak ve yol boyunca şampiyonluğun coşkusunu yaşayarak Şükrü Saracoğlu Stadı’na ulaşacak.
Sadece kombine kart ve dün oynanan Kardemir Karabükspor maçı bileti olan taraftarın alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları saat 18.00’de açılacak. Etkinlik kapsamında, sarı-lacivertli kulübün amatör şubelerindeki sporcuları bu sezon kazandığı kupalarla saat 20.00’de statta tur atacak. Saat  21.00’den itibaren de “Son 90 dakika” kutlamaları başlayacak. Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak “video mapping” görüntüleriyle Fenerbahçe Kulübü’nün  tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camianın son yıllarda yaşadıkları ve 19.şampiyonluğu sergilenecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Bilyoner Gece Kulübünü Kapatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ..........: HEPİNİZ PARALELSİNİZ VESSELAM....... 1 5 Yanıtla
  • bilen kız: vay be bülo kardeş yeni çakmıssın davayı.ama tırttt adammıssın velakin 2 1 Yanıtla

Advertisement