Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İsmail Kartal yönetimindeki idmanda oyuncular, ısınma, koordinasyon, top kapma ve pas çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, maç öncesi kampa girdi.

30.09.2023 19:43

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7'nci haftasında yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Sarı-lacivertli ekip, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement