Fenerbahçe'de Egemen Korkuttu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Egemen Korkuttu

Fenerbahçe\'de Egemen Korkuttu

Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de, Egemen Korkmaz antrenmana katılmadı.

14.03.2015 15:25  Güncelleme: 15:54

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. haftasında, 15 Mart Pazar günü, Atatürk 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

TOP KAPMA VE PAS ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 12: 00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

EGEMEN İDMANA KATILMADI

Sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

EGEMEN'İN YERİNE BEKİR

Egemen'in yarın Gençlerbirliği karşısında forma giyememesi durumunda Bekir İrtegün savunmada Alves ile birlikte oynayacak.

Bu antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tüm takım olarak, saat 16: 00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Ankara'ya hareket edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Egemen Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement