Fenerbahçe'de Hakem İsyanı Sürüyor! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Hakem İsyanı Sürüyor!

Fenerbahçe\'de Hakem İsyanı Sürüyor!

Fenerbahçe, sezon başından bu yana aleyhlerine yapılan hakem hataları nedeniyle birçok kez isyan etti.

13.02.2017 06:35

Fenerbahçe, sezon başından bu yana aleyhlerine yapılan hakem hataları nedeniyle birçok kez isyan etti.



Son olarak 15 Ocak'ta oynanan ve 2-2 bitan Adanaspor karşılaşmasının ardından Aziz Yıldırım, "Hakem terörü var" sözleriyle tepkisini dile getirmişti. Benzer tepkiler, birçok karşılaşmadan sonra da yaşandı. Önceki akşamki Bursaspor mücadelesinde, Yeşil-Beyazlılar lehine verilen penaltı kararı sonrası Fenerbahçe'de hakem isyanı yeniden başladı.



'ADİL YARIŞ YOK'



Teknik direktör Dick Advocaat, karşılaşmayı değerlendirdiği açıklamada, "Verilen penaltı kararına bakarsak, şampiyon olmamız zor" diyerek tepkisini dile getirmişti. Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Kjaer ve Alper de benzer sözler sarf ederek, "Ne yaparsak yapalım, olmuyor. Sonunda hakem duvarına çarpıyoruz. Bu da gösteriyor ki bundan sonra adil bir yarış olmayacak. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız ancak bu şartlarda bunu başarmamız çok zor" ifadelerini kullandı.



'ELİNDE BIÇAK OLSAYDI...'



Maçta Bursasporlu bir taraftar sahaya girmiş, bir dönem Yeşil-Beyazlı formayı giyen Volkan Şen'e yönelmişti. Yıldız futbolcu, yaşadığı bu olayın ardından serzenişte bulundu. Beşiktaş maçında da benzer olayların yaşandığına dikkat çeken Volkan Şen, "Bu durum giderek yaygınlaşıyor. İsteyen elini kollunu sallayarak sahaya dalıyor" ifadelerini kullandı. Volkan, "Ya o kişinin elinde bıçak olsaydı? Böyle giderse çok can yanar. Ben Bursaspor'un şampiyon olan kadrosunda yer aldım. Ayrılırken hatrı sayılır miktarlarda para kazandırdım. Ayıptır, günahtır" diye konuştu.



Kaynak: Fanatik



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Hakem İsyanı Sürüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement