Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe\'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları
12.02.2014 21:05

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-lacivertli ekipte, Raul Meireles, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdükleri, sağ dizinde darbeye bağlı ağrıları bulunan Gökhan Gönül ile sağ kasığında ağrısı olan Cristian Baroni'nin salonda çalıştıkları aktarıldı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement