Fenerbahçe'den transfer şov! Milli futbolcu için harekete geçildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den transfer şov! Milli futbolcu için harekete geçildi

Samet Akaydın'ı renklerine bağlayarak ara transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe savunmasını güçlendirmek için hamle üstüne hamle yapıyor. Sarı-lacivertliler, Kayserispor forması giyen Onur Bulut için de harekete geçti. Bu transferi bitirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi Kayserispor başkanıyla özel olarak görüştü.

31.01.2023 11:04  Güncelleme: 11:11

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Samet Akaydın'ın ardından Oosterwolde ve Emre Demir'i kadroya katan sarı lacivertli takımdan bir hamle daha geldi. Fenerbahçe, ezeli rakiplerinin gözdesi konumundaki Türk sağ bek Onur Bulut için de devreye girdi. Başkan Ali Koç, Kayserispor başkanıyla özel olarak görüştü ve transferin bitmesi artık an meselesi.

FENERBAHÇE'YE YERLİ SAĞ BEK

Bright Osayi Samuel için İngiliz ekiplerinin devreye girmesi ve çıkan transfer haberlerinin ardından Fenerbahçe, bu bölge için gündemine Onur Bulut'u aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazartesi günü gerçekleşen Kulüpler Birliği Toplantısı'nda milli futbolcunun transferi için ilk adımı attı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Ali Koç, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile Onur Bulut'un transferi için görüştü. Kayserispor'da son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkat çeken ve milli takıma kadar yükselen Onur Bulut'un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kayserispor'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 22 maçta 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe\'den transfer şov! Milli futbolcu için harekete geçildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den transfer şov! Milli futbolcu için harekete geçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • haydar topçu: Fenerbahçe ye yakışmayacak bir transfer 14 22 Yanıtla
  • KARAKAŞLIM BAĞDATLIM: Jorge jesusun sistemine çok uygun bir futbolcu.İçe kat eden orta ve duran toplara çok iyi vuran biri. Ama ben bu transferin olduğuna inanmıyorum. olursa iyi transfer.. Herşeyden önemlisi yerli biri... 15 6 Yanıtla

Advertisement