Fenerbahçe Derbiye Kilitlendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Derbiye Kilitlendi

Fenerbahçe Derbiye Kilitlendi

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı gündeminin ilk sırasına almasına rağmen çok sayıdaki dış etkenlerle de içiçe kalmaktan kendini alıkoyamıyor.

06.12.2011 16:36

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı gündeminin ilk sırasına almasına rağmen çok sayıdaki dış etkenlerle de içiçe kalmaktan kendini alıkoyamıyor...

Teknik Direktör Aykut Kocaman takımı iddianamenin etkisinden uzak tutup oyuncularının sadece futbola konsantre olmaları için yoğun çaba harcadı. Özellikle milli maçta yaşanan tatsız olaylardan sonra Volkan ve Emre'nin tahriklere kapılmamaları ve trübünlerle kesinlikle muhatap olmamaları istendi. Bugün ise futbolcular ve teknik heyet yarınki Galatasaray derbisi öncesinde yemekte bir araya geldi. Özel bir balıkçı restoranında topluca yenilen moral yemeğinin ardından tesislere dönüldü ve akşam son çalışma yapılarak ezeli rekabet için Samandıra'da kampa girilecek...Yemekte yöneticilerin Metris'ten de haber getirdikleri ve yarınki maç öncesinde motivasyon dolu başarı sözcüklerinin futbolculara iletildiği öğrenildi.

NİHAT ÖZDEMİR METRİS'TEYDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Metris'te tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticileri ziyaret etti.

Bugün öğle saatlerinde Metris'e gelen Özdemir çıkışta bir açıklama yapmadı. Nihat Özdemir'in Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile İlhan Ekşioğlu, alt yapı koordinatörü Cemil Turan ve mali işler sorumlusu Tamer Yelkovan'ın sağlık durumları hakkında bilği aldığı ve iddianame hakkında görüşmeler yaptığı tahmin ediliyor.

Özdemir'in Metris'te konuşulanları Yönetim Kurulu ile paylaşması bekleniyor.

AYKUT KOCAMAN STATTAKİ OFİSİNDE ÇALIŞTI

Bu arada zaman zaman stattaki çalışma ofisine uğrayan Teknik Direktör Aykut Kocaman, bugün de stattaki kulüp binasına gelerek belli bir süre burada çalıştıktan sonra öğle saatlerinde buradan ayrıldı. Aykut Kocaman'ın derbi ile ilgili planları kafasından bir kez daha geçirdiği ve ayrıca Asbaşkan Ali Koç ile de görüştüğü öğrenildi. Aykut Kocaman-Ali Koç görüşmesinin ekonomik konular olabileceği belirtiliyor. Hem yaklaşan transfer dönemi öncesi yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı hem de futbolculara yapılan ödemelerdeki sorunların aşılması konusunda neler yapılabileceğinin konuşulduğu öğrenildi.

BEKİR'İN SAKATLIĞI...

Takımdaki son duruma gelince; Bekir'in durumu Aykut hocanın karar vermesini sağlayacak. Sol ayak bileğindeki sakatlıktan dolayı antrenmana çıkamayan Bekir'de ödemin yoğun olduğu ama yırtık şüphesinin zayıf olduğu belirtildi.Bu akşamki antrenmana çıkamayacak olan Bekir'in yine de durumuna yarın bakılacak ve maç saatine doğru karar verilecek.

Fenerbahçe'nin Bekir'in oynaması durumunda mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Volkan- Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler- Selçuk-Cristian-Emre- Alex-Stoch- Bienvenu.

Ama Bekir forma giyemeyecek olursa savunmada Bilica'nın forma giymesi ve 3 yabancı hakkının savunmada eritilmesine neden olacak.

Bu durumda son maçın formda ismi Stoch veya Cristian'ın yedek soyunması gerekecek.

Fenerbahçe'nin Bekir'in oynamaması durumunda mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Volkan- Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler- Cristian-(Stoch)-Selçuk-Emre-Caner-Alex-Bienvenu

İDARİ MENAJER ORKUN YAZGAN VEYA ÖMEROVİÇ

Samandıra'da herkes görevine devam ederken, iddianamede şüpheli olarak yer alan isimlerden Hasan Çetinkaya'nın görevini derbide Orkun Yazgan veya Ömeroviç'in yapacağı, maç günü istişare toplantısına Orkun Yazgan'ın kalıtacağı, kaleci antrenörü Murat Öztürk'ün yerine kalecileri İsmail Kartal'ın çalıştıracağı, Samet Güzel'in yokluğunda ise diğer tercüman Umut Köse'nin yeterli olacağı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Derbiye Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement