Fenerbahçe, yeni transferi Diego Ribas'a kavuşuyor! Daha önce 10 Temmuz’da İstanbul’a geleceği açıklanan Brezilyalı futbolcunun programı değişti.
YARIN AKŞAM İSTANBUL'A GELİYOR
Sambacı ailesiyle birlikte yarın akşam Türkiye’ye ayak basacak. İstanbul’a gelmesinin ardından 10 Temmuz’da stadı ve tesisleri gezmesi planlanan Diego’ya kalacağı ev için belirlenen seçenekler sunulacak.
İMZA TÖRENİ 2 GÜN ÖNE ÇEKİLDİ
Camianın uzun süredir sabırsızlıkla beklediği 29 yaşındaki futbolcunun imza töreni de 2 gün öne çekildi. Diego’nun Fenerbahçe taraftarlarıyla buluşacağı Şükrü Saracoğlu’ndaki tören 12 Temmuz’da gerçekleştirilecek. 12. adamın karşısına ilk kez çıkacak olan Diego, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapacak imzayı atacak.
CANER'LE BİRLİKTE İMZA ATACAK
Bu imza töreninde sözleşmesini yenileme konusunda anlaşma sağlanan Caner Erkin de yer alacak. İki yıldız oyuncu için hazırlanacak organizasyonda binlerce taraftarın Saracoğlu’ndaki yerini alması bekleniyor. Bu arada Diego, 14 Temmuz’da başlayacak yeni sezon çalışmalarına da zamanında katılacak.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Diego'ya Kavuşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.