EuroLeague'de Fenerabahçe Doğuş ile playoff mücadelesine çıkacak olan Baskonia'da Jayson Granger'dan kötü haber geldi.
İspanyol medyasında yer alan haberlerde, yıldız oyuncunun sakatlığı nedeniyle İstanbul'da oynanacak ilk iki maça götürülmeyeceği belirtildi.
Sezon başında 'ten Bask ekibinin kadrosuna dahil olan 28 yaşındaki Granger, takımının mart ayındaki yükselen formunda büyük rol oynamıştı.
Bu sezon EuroLeague'de 29 maça çıkan Granger 9.6 sayı, 2 ribaund ve 5.3 asist ortalamaları tutturmuştu.
Playoff ilk maçında Fenerbahçe Doğuş ile Baskonia 18 Nisan Çarşamba günü saat 20.15'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Doğuş'un Rakibi Baskonia'da Sakatlık Şoku - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.