Fenerbahçe, Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi

Transferin hızlı ekibi Fenerbahçe, Ajax'tan ayrılan yıldız oyuncu Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi. Hollanda basınından De Telegraaf'ın haberine göre, Tadic'in 30 kulüpten teklif aldığı ancak Fenerbahçe'yi tercih ettiği belirtildi. Dusan Tadic, Ajax kariyerinde çıktığı 241 maçta 105 gol ve 112 asist kaydetti.

16.07.2023 10:37  Güncelleme: 11:09

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Ajax'tan ayrılan yıldız futbolcu Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi.

RESMİ İMZA KISA SÜREDE ATILACAK

Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklamada sağlık kontrollerinin ardından yıldız oyuncuyla sözleşme görüşmelerinin tamamlanacağı ve ardından resmi imzanın atılacağına yer verildi.

TERCİHİ FENERBAHÇE OLDU

Hollanda basınından De Telegraaf'ta yer alan habere göre, Ajax ile sözleşmesini resmen feshettiğinden itibaren Dusan Tadic'in menajerine 6'sı Suudi Arabistan'dan olmak üzere 30 kulübün resmi teklifte bulunduğu ancak oyuncunun tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığı belirtildi.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Tadic kariyeri boyunca Vojvodina, Groningen, Twente, Southampton ve Ajax formaları giydi. Sırp futbolcu, kulüp kariyerinde 660 resmi maça çıkarken 202 gol attı ve 232 asist yaptı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dusan Tadic, İstanbul'a geldi
Fenerbahçe, Dusan Tadic\'i İstanbul\'a getirdi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakan Demirel: Beşiktaş kimi istese ya FB istiyor yada GS demekki transfer gizli yapılır demekki bunu yapamıyor Beşiktaş 46 0 Yanıtla
  • ahmey bulut: Yuh cidden ya başka oyuncu yok Bjk nin her istedgi her teklif oyuncuya saldırın aynı mevkide 3 tane oyuncu var Bjk almasın die almaya devam edin 14 9 Yanıtla
  • özer bergin: Emekli olmuşlar tatile bize geliyo adam 34 yaşında haberde yaşıyla ilgili bir kelime yok. 8 2 Yanıtla

Advertisement